Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaaaniepokojonaaa

trynkiewicz w dąbrowie górniczej

Polecane posty

Gość gość
nie wiem dlaczego wyjscie trynkiewicza zostalo tak naglosnione,codziennie z wiezienia wychodzi mase groznych przestepcow i na ich temat cisza,jakis cel w tym musial byc,moze chcieli odwrocic uwage spoleczenstwa od czegos naprawde waznego.Pojecia nawet nie macie ilu zwyrodnialcow codziennie na ulicach mijacie wiec troche wyluzujcie,bo panika nic Wam nie da.

Gość gość
Dokładnie. Na sadowej

Gość gość
tryniu jest u przyjaciela podobno juz sobie w doopala dali

Gość gość
Kiedyś pisali, ze ma zamieszkać u swojego kochanka w Rudzie Śl., nawet któryś brukowiec publikował zdjęcia. Zastanawiam się, skąd facet, który 25 lat siedział w więzieniu ma kochanka. No, chyba że razem siedzieli, a tamten wyszedł wcześniej. To moje strony, tez się denerwuje, ale przecież nie zamknę syna w domu. To racja, ze przecież takich ludzi może być pełno na wolności, ale jakoś o nich się nie myśli.

Gość gość
"Wieszacie psy na tym biednym człowieku a on już dawno miał czas przemyśleć swoje zachowanie i na pewno by tego drugi raz nie zrobił, takim ludziom się pomaga a nie kamienuje. " Zawsze zastanawia mnie, dlaczego ludzie, którym się tylko coś wydaje, piszą, jakby wiedzieli to z pierwszej ręki. Dlaczego jakas idiotka pisze, że na pewno by tego drugi raz nie zrobił, skoro nie siedzi w jego głowie i nie co facet by zrobił a czego nie. :o

Gość zaaaaniepokojonaaaa
Też słyszałam o tych nowych budynkach, a później słyszałam jeszcze o mydlicach. Coraz bardziej mi się wydaje że to plotka.

Gość gość
Plotek jest dużo i mijemy nadzieję, że fałszywe. We wrocławiu ludzie się też boją i są przekonani, że tam mieszka- http://www.gazetawroclawska.pl/artykul/3331889,wroclaw-panika-na-kozanowie-ludzie-boja-sie-trynkiewicza,id,t.html

Gość gość
nie wiem dlaczego się poprzednim wpisie link nie otwiera, przesyłam jeszcze raz, ale najlepiej go skopiować: http://www.gazetawroclawska.pl/artykul/3331889,wroclaw-panika-na-kozanowie-ludzie-boja-sie-trynkiewicza,id,t.html

Gość gienia 222
ja dzisiaj przeczytałam że mieszka na mazurach

Gość gość
Ja tez czytalam ze mieszka pod wegorzewem.ale to plotka bo kalu nie ma zadnego osrodka szkoleniowego

Gość gość
Ja uważam że powinna być śmierć za śmierć. Ewentualnie dożywotnie więzienie bez żadnych możliwości wyjścia,. Dla mnie nie jest pocieszeniem fakt że odsiedział 25 lat i co, niech sobie żyje swoje odsiedział, marne pocieszenie. Zabierasz życie to i ty nie miej go.

Gość gość
Wszyscy, którzy piszą tutaj, że swoje odsiedział i może teraz żyć swobodnie są delikatnie mówiąc - TĘPI. Czy gdyby jakiś nieudolny rząd (a taki mamy od dawna) dawał kary np. 2 lata więzienia za zabójstwo na przykład dziecka to uważacie że po 2 latach morderca mógłby normalnie wyjśc i swobodnie żyć? Nie bo to ludzie stanowią co jest dobre a co złe a nie rząd !! A wy jesteście jak dojne krowy, które tylko słuchają swojego jeszcze głupszego rządu i ślepo wierzą, że ma rację. A kara za ciężkie zbrodnie, czyli np. wielokrotne morderstwo powinna być dożywotnia - i albo kara śmierci albo dożywocie. A 25 lat to nieporozumienie. tacy ludzie sie nie zmieniają, są zagrożeniem cały czas

Gość gość
Do sasiadki od jutro znowu poczujesz ten maly dreszczyk zwiazany z moim remontem chodziez

Gość ale badziew
Uważam, że każdy zasługuje na drugą szansę, ALE pod warunkiem, że wykazuje chęć poprawy. A z tego, co czytałam, wszyscy psychologowie, którzy mieli z nim kontakt zgodnie twierdzą, że istnieje duże prawdopodobieństwo, że podobnych czynów dokona po raz kolejny, bo skruchy nie odczuwa. Więc i na jakiekolwiek szanse w społeczeństwie też nie powinien zasługiwać.

Gość gość
trynkiewicza ukrywaja koło Kaczora w DG w barakach