Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie chce konczyc szkoly

Polecane posty

Gość gość

Boze, co za ironia. Wtedy kiedy mialam do niej chodzic to sie balam, uciekalam, w ogole nienawidzilam tego miejsca,.. teraz kiedy jestem blizej z nauczycielami, w ogole lubie ich to chce tam caly czas siedziec, chcialabym pokazac ze jestem cos warta i chialabym zeby byli ze mnie dumni.. a nie musze, bo nie mam lekcji az tak duzo.. w kwietniu koniec roku, w maju matura.. Jaka masakra ja chce tu zostać. co ja bede robic po skonczeniu? czy po maturze? w te "wakacje"? nikogo nie mam, nic nie mam, w ogóle masakra. Jak mnie tam nie ma chociaz jeden dzien czy jest weekend to TĘSKNIE. rozumiecie? tęsknie za szkołą i nauczycielami. Co jest ze mna nie tak?

Gość gość
tez tak mialam jako konczylam szkole, po kazdym fajnym dniu wracalam i plakalam ze to juz koncowka i ze zaczyna sie dorosle zycie

Gość gość
siedze i wyje:( boze jaka masakra! Ale zawsze nienawidzilam tego miejsca, wagarowałam, tak sie balam tam chodzic, a teraz pod koniec jest fajnie, ja jestem lepsza, chcialabym pokazac, ze nie jestem taka idiotka jak oni moze mysla i w ogole nauczyciele to jednak tacy fajni ludzi.. ja pierdziele.. jaka masakra..