Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy były interesuje się waszym życiem

Polecane posty

Gość gość

Jak u Was jest?

Gość gość
nie mam pojęcia. ja sięod niego odcięłam totalnie i nie obchodzi mnie co robi. więc to, czy się mną interesuje też nie.

Gość gość autorkaaaa
ja mam ze swoim dziecko, nie ograniczam mu kontaktów itd. ale on ostatnio jest nachalny, wypytuje mnie o prywatne życie i nie wiem co zrobić

Gość gość
macie dziecko - to zupełnie inna sytuacja niż standardowy były .. większość ludzi ogranicza się do podejrzenia na fb co tam u niego - ale jak macie razem dziecko to już nie jest tylko były - to ojciec twojego dziecka

Gość gość
no ale co go obchodzą moje sprawy, praca? przychodzi do dziecka, nie?

Gość gość
moj byly interesował się i w dalszym ciągu interesuje tym co dzieje sie w moim zyciu prywatnym. Odcięłam się od jego osoby, nie wiem co dzieje sie w jego zyciu nie jestem akurat tym zainteresowana.

Gość gość
no jak to co ? Może myśli o ewentualnym powrocie, bada teren :D Pewnie jest sam i dlatego też zachowuje się w taki sposób a nie inny.

Gość gość
zgadłaś, rzucił kobietę, z którą mnie zdradził .... tylko ja już nie mam sił, mówię, że to nie jego sprawa, a on dalej swoje

Gość gość
widzisz przewidziałam to, olej go i pogoń tam skad przyszedł. Trzesie tyłkiem, że będzie sam a jak natrafi się okazja to znow odfrunie jak pojawi się następna. Szkoda czasu, jestes warta kogos lepszego.

Gość gość
A,który były bo mam ich kilku?:)

Gość gość
olej i pogoń... olewam. ale do domu wpuścić muszę, bo dziecko za małe, żeby je zabierał. mówię mu, że to nie jego sprawa, zeby się nie interesował, a on by chciał ze szczegółami wiedzieć, co robiłam poprzedniego dnia, jest coraz bardziej nachalny