Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nerwica czy ktoś ją ma jakie są objawy

Polecane posty

Gość gość

jw

Gość gość
Ja mam mój brat też ma nerwice. Mamy inne objawy ale nerwica występuje pod różnymi objawami ja mam lęki,stany lękowe z napadami lęku, strach przed wychodzeniem z domu,kolatania serca,bóle głowy,karku,żołądka..uczucie kluchy w gardle,problemy ze spaniem..bezsennosc,płaczliwosc,drażliwośc,ciągle obsesyjne myśli, obsesyjne poczucie łaknienia przy stresie, duszności, osłabienie, poczucie całkowitej pustki w głowie, zaburzenia koncentracji,zaburzenia widzenia,drżenia rąk i nóg, klujace bóle w klatce piersiowej,ciągle analizowanie wszystkiego itd:)

Gość gość
mam praktycznie takie same objawy jak gość wyżej. jeszcze jak się czymś zdenerwuję to bulgotanie i przelewanie w brzuchu, często w takich wypadach biegam co chwilę do łazienki, wzdęcia.

Gość gość
moja mama ma nerwicę, ja też. u mojej mamy - bezsenność, wieczny stres byle pierdołą nawet, uderzenia gorąca, ale to i od menopauzy już pewnie, zamartwianie się wszystkim, ciągłe myślenie i analizowanie różnych spraw, lęk, niepewność, nie lubi ludzi. u mnie - permanentny wkurw na wszystko i wszystkich, czasem bezsenność, stres i złe jego znoszenie, wyolbrzymianie problemów.