Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy na studiach

Polecane posty

Gość gość

nauczyli was takiego słownictwa jakim się posługujecie tu na kafe? Bo wszystkie sa po studiach a klną i obrażają jak menelki, czy tego uczą na tych waszych studiach?

Gość gość
studia studiom nierówne... bo teraz każdy ma mgr... niestety jedni ciężko zapracowaną, a inni ciężko opłaconą... ;)

Gość gość
przecież tutaj siedzą same kasjerki, fryzjerki, sprzątaczki, tipsiary i menelki.

A dlaczego piszesz, że wszystkie klną i obrażają? Poza tym wykształcenie nie zawsze idzie w parze z kulturą. Są ludzie po studiach z doktoratem i są prostakami i są ludzie bez wykształcenia wyższego ale kulturalni.

Gość gość
a czy tipsiara to zawód ?___

Gość gość
a czy tipsiara to zawód ?___ xxx tak, menelka to też zawód KRETYNKO

Gość gość
każda tu pisze ,że ma wykształcenie pracuje jako kierowniczka, prawniczka lekarka jest idealna a klnie jak stary dziad

Gość niektórzy są ślepi czy
patrząc na WARTOŚĆ CZŁOWIEKA nie wiem, dlaczego lekarz ma być lepszy od fryzjerki, no ale co tam, ja się nie znam pewnie ;)

Po raz kolejny zapytam co ma piernik do wiatraka? Mój ojciec ma wykształcenie zawodowe a w życiu nie słyszałam z jego ust "k***y" "c***a" czy innego wulgaryzmu. Moja teściowa kobita z tytułem mgr a klnie jak głupia.

Gość gość
tesciowa jak ty też pisałaś ,że jesteś wykształcona a klnełaś na innym topicu

Nie przypominam sobie, ale być może wyrwało mi się - chociaż nie pamietam. Jeżeli nawet to bardzo rzadko mi się to zdarza w życiu i na kafeterii.

Gość gość
a co przeklinać nie wolno? :O co ma to wspólnego z wykształceniem? Ja tez klnę jak szewc, a jestem po studiach i to po ciężkich studiach! Własnie studia mnie nauczyły przeklinania, bo kiedy ślęczałam nad projektami do rana, to soczyste k***a koiło moje nerwy, kiedy się ołowek mi za bardzo zjechał i musiałam poprawiać :O

Gość gość
architektura? :P

szczerze bardziej ufam bluźniercom niż ludziom Ę Ą, bułkę przez bibułkę... :o :D

Gość gość
nie socjologia :)

Gość gość
tak :P na politechnice krakowskiej. Na tych studiach podczas zwykłej nocki nad projektem klnęłam wiecej, niz cała ekipa budowlana razem wzięta podczas całego tygodnia pracy

Gość gość
czy tipsiara to zawód? A jesli tak to gdzie uczą?

Gość gość
taaa i pani architekt sie nawet w tej szumowinie kafeteryjnej znalazła bo lekarki już były prawniczki też .... powiedz szczerze ile na tej kasie zarabiasz? 5ł na godzine czy 7?

Gość gość
a skad pomysł, ze siedze na kasie? Jestem architektem i co z tego? Znam wiele kobiet w tej branży i nie widzę w tym nic dziwnego. I co z tego że siedze na kafeterii? To forum dla kobiet i moze tu siedziec zarówno kelnerka jak i prawniczka czy architekt. Aż tak jesteście ograniczeni, że nie pojmujecie, że w tym kraju istnieją również kobiety dobrze wykształcone, mające dobrą pracę i prestiżowy zawód? :D chyba, że obracacie się w takim środowisku, że praca sekretarki jest dla was prestiżowa, no cóż w takim razie nie pozostaje mi nic innego, jak tylko pogratulować towarzystwa :)

Gość gość
architekt na kafeee.....:O

dlaczego tak się rzucacie z tym wykształceniem? czegoś nie rozumiem. jeśli korzystasz z usług fryzjera/kelnera/sekretarki/młynarza/rolnika/szambiarza/śmieciarza itd. itp. TO NIE MACIE PRAWA drwić z tych zawodów, hipokryci.

He he tutaj jak nie napiszesz, że siedzisz na kasie, sprzątasz czy napiszesz, że, masz inną robotę niż fizyczna to od razu kłamiesz. Nie wiedziałaś? To trochę inny świat niż ten poza kompem. W realu masz wykształcone kobiety z dobrą posadą ale wg. połowy kafe TO NIEMOŻLIWIE ;-)

Gość gość
też jestem po architekturze, więc się domyśliłam z tym klnięciem i projektami po nocach ;)

"dlaczego tak się rzucacie z tym wykształceniem? czegoś nie rozumiem. jeśli korzystasz z usług fryzjera/kelnera/sekretarki/młynarza/rolnika/szambiarza/śm ieciarza itd. itp. TO NIE MACIE PRAWA drwić z tych zawodów, hipokryci." Chwileczkę. Ja osobiście szanuję każdą pracę i każdy zawód. I nie uważam, że ludzie wykonujący prace fizyczne są gorsi.

prawidłowo :) ja również

Gość gość
najbardziej to tutaj się rzucają właśnie kasjerki, fryzjerki, sprzątaczki itd. które nie rozumieją, że istnieją takie zawody jak lekarz, prawnik, architekt czy finansista. I gdy jakaś dziewczyna napisze, że jest lekarką inną wyżej wymienioną, to od razu jest wyzywana od mitomanek i kłamczuch. Przykład jest powyżej - kobieta napisała, że jest architektem i od razu zarzucili jej kłamstwo i spytali ile zarabia na kasie :D :D