Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wredne synowe

Polecane posty

Gość gość

w odpowiedzi na...poużywajta sobie

Gość gość
superrrrrrrrrr

Gość gość
rozłożyła tak nogi i wszystkiego chce majątku, pieniędzy, ślubu!! a po co ślub stara jestem i nie z redyja maryjo, ale mam swą godność

Gość oszukana Helena
my nie chcemy śmierdzących molami staruch

Gość gość
ta, jestesmy wredne

Gość gość
ja tez jestem wredna tesciowa i jakbym mogla to bym synowej naplula w ryyyyj!Suka jedna i nie powtazalna to moja synowa jolka!

Gość gość
wiecie jaka jest teściowa na 102 100 metrów od domu i 2 metry pod ziemią

Gość gość
tesciowa to skarb który trzeba w lesie zakopac.

Gość gość
żenujący jest poziom polskich internautek:o

Gość gość
nie polskich internautek tylko polskich kobiet!!!

Gość gość
Co to za temat ? Chyba jakiś zakompleksiona debilka z patologii go założyła.

Gość gość
Teściowa gdzieś się zbiera Zięć pyta- dokąd to mamusia się wybiera Ano na cmentarz- odpowiada teściowa Zaraz- a kto rower odprowadzi?

Gość gość
tesciowo tesciowo ty stary rowerze :):)

Gość gość
rozumiem, że można nie lubić teściowej, to kobieta, która najpierw na kafe śpiewa, że synek to przystojniak jej zycia i największa, bezkonkurencyjna miłość, a na koniec pod pozorem, że absolutnie nie ma patologii i wszystko jest ok, bo ona chce tylko pomóc, wtrynia się i sama nawet nie wie jak i kiedy natomiast synowa to sama natura, syn, któremu wyrosły włosy pod pachami i nogami zgodnie znaturą znalazł sobie kogoś, kogo naturalnie woli i woleć powinien on matki, bo po to został wychowany, by cieszyła sie nim jakas rówieśnica synowa jest wredna co najwyżej dlatego, że musi czuć sie przez teściową jak obca i przepraszać, że po prostu jako młod akobieta chce mężczyzny, którego nie jest w stanie wydobyć z jej syna, bo inaczej jest posądzana, że ich próbuje podzielić ; a walka nie toczy się między synową i teściową, lecz między tym, co on ma w środku- synkiem a mężczyzną i kim on chce być na poziomie lat 20 kilku i więcej

Gość gość
Tesciowe sa super tylko nam synowym nie raz odpiiiierdala na maxa i pisze to z cala odpowiedzialnoscia !!!

Gość gość
i teściowa powinna odpuści ć miała swój czas na budowanie związku, swoich zaintersowań i marzen, trzeba było wokół dziecka świata nie budowac, to by potem tak nie bolało, ale zawsze się przegrywa z tymi mamuskami, które to tak najbardziej na swiecie kochają dziec*****erdoły jedne, a potem uważają, ze każdy przesadza skoro tak baaardzo, najbaaardziej kochacie syna, to go wypuśćie, tak jak miara miłości do zwierzaka, jest wypuszczenie go czasem na wolność, jesli trzeba skoro jesteście takie nieskazitelne w swej milości, to ustąpcie młodszej i mniejcie satysfakcję, że jesteście bezwarunkowe do końca, psia mac, ajk mi się z was chce śmiac, nigdy się nie dowiecie, jakie jesteście absolutnie beznadziejne

Gość gość
Ja mam wspaniałą teściową. Czuję się naprawdę jakbym była jej córką. Często mi pomaga i doradza, rozmawiamy dosłownie o wszystkim i tak na luzie. Nie ma między nami sztywnej atmosfery. Bratowa mojego męża natomiast ma z teściową zły kontakt i uważa, że jest najgorsza osobą na świecie. Wydaje mi się, że to jest kwestia podejścia. Bratowa mojego robi wszystko zeby dobrze wypaść przed teściową. Przez co wychodzi na jakąś sztywną osobę, która boi się dezwać i teściowa odczuwa, że to ta bratowa ma coś do niej i że ona jej nie lubi bo nawet nie porozmawia z nią. Tylko jest dzień dobry mamo itp a powinna podejść do teściowej i pogadac z nia jak ze swoją matką :) Ja tak robię i mamy świetny kontakt teściowa mnie na każdym kroku wychwala, że jestem taka uprzejma, mądra, śmiała itp

Gość gość
gdyby wewentualnych konfliktach maż mnie nie poparł, miałabym wyraźne pretensje

Gość gość
up

Gość gość
nie ma sie co cieszyc

Gość Ale to już było
Znów wydumany post?!

Gość gość
Czesto jest tak ze synowe czepiaja sie doslownie d**erel .Robią z igly widly ,wyolbrzymiają glupotę .A juz nie daj Boze jak mąż zyje dobrze ze swoja matką No to w synową szlag od razu .Jak to moze być ! Matka wazniejsza ode mnie ! O nie ,tak to nie moze być !Trzeba teściową zdetronizować .!!! Znam idealne istoty ,dobre ,czułe pomocne a synowe zrobiły z nich podłe baby bez empatii ktore wtracają się we wszystko ! ,zle baby które niszczą im zycie bo nie zawsze maja czas zając sie dzieckiem np ...ech ....

Gość gość
teściowa nigdy nie była i nie powinna była na żadnym tronie, jeśli była to jest to jje prywatna wina i błąd. dla dobra syna, ona powinna sama sie zdetronizować, a wręcz na ten tron nigdy nie wchodzić dobr eukłady z matką? proszę. 2 telefony tygodniowo, wizyta 2 razy w mieisącu (mniej wiecej), żona ZAWSZE ważniejsza i tylko to daje podłoże pod rodzinę teściowa powinna ustapić w razie konfilktów, bo to nie jej mąż, lecz syn- odrębny człwoiek, a ma się dogadać nade wszystko z żoną, tak jak i teściowa powinna na teściu sie skupić

Nie ma idealnych istot. I kryterium czy matka czy żona ma być dla faceta ważniejsza jest mocno dyskusyjne. Nie sądzę, aby były na jednakowej pozycji. Widać walczysz z synową o hierarchię . Każda ma inną rolę i taka chora rywalizacja jest bez sensu.

Gość gość
tak...rywalizacja synowa a teściowa jest nieuzasadniona jak cholera, za to jak słyszycie: kto ważniejszy mąż czy dziecko, to nagle wasze horyzonty nie sa aż tak szerokie a prawda taka, że każdego inna rola własnie w tym wypadku, a na linii matka czy zona bezdyskusyjnie odpowiedź powinna brzmiec: zona. widze, że same nie wiecie co macie na 3 kroki przed sobą;-/

Gość gość
sorry,a le to jest błąd natury, by nie wychowywać syna dla kogoś, dla siebie faceta macie, a syn jest facetem dla innej

O masz - obrażony i odstawiony od łoża. Pewnie dziewczyna jeszcze się nie wygoiła po porodzie i połogu, a tu nasienie wali już na mózg.

Gość gość
k****, nie mogw w to uwierzyć....w jakich wy rodzinach żyjecie? matka czy zona? matka. albo: niewiadomo...k****, niewiadomo, no! dziecko czy mąż? wiadomo, dziecko k****, wy nie zyjecie w żadnych rodzinach opartych na seksualnym związku, tylko w koloniach