Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mogola

jestem zaproszona na kolacje

Polecane posty

Gość mogola

jak w temacie i nie wiem co robic, bo faceta znam miesiac juz pare razy bylam z nim na kawie ,a teraz zaprosil mnie na kolacje i pozniej do siebie na kawe.Musze powiedziec ze facet bardzo mi sie podoba jest sam ma mieszkanie ktore widzialam bardzo krotko.jest 4-ry lata starszy odemnie, moj chlopak pracuje w norwegi i ostatnio go widzialam na swieta,a pracuje tam juz dwa lata i wczesniej z nikim sie nie umawialam chodz mialam okazje ale temu nie umialam powiedziec""nie dziekuje" ale nie wiem czy dobrze robie. dziewczyny co o tym myslicie?

Gość gość
skoro po kolacja zaprosil cie do siebie to wiadomo o co chodzi. jesli chcesz sie z nim spotykac to zerwij ze swoim chlopakiem!

Gość mogola
ale to tak po paru spotkaniach zrywac z chlopakiem jak tego jeszcze nie poznalam i nie wiem jaki jest, jak bedzie lepszy od tego obecnego to napewno tak zrobie, ale narazie to by mi pasowalo obydwuch miec bo bym napewno dala sobie rade z nimi

Gość gość
typowa szmata jak wy wszystkie a potem macie o cokolwiek pretensje do facetów :) śmieszna p***a

Gość gość
Powiem ci teraz jesteś szmatą. Otóż, nawet ten facet wie, że jesteś szmatą. Gdyby żywił do ciebie prawdziwe uczucia, gdyby mu zależało, inaczej by cię adorował, a tu kolacja a potem dawaj na chatę. Spoko, tak się wyrywa szmaty. Jakby miał poważne zamiary, to by powiedział, abyś najpierw uregulowały sprawy z chłopakiem, to by powiedział, że zakochuje się w tobie, a on cię po prostu bierze na chatę, ty....

Gość gość
no wlasnie, a on wie ze ty masz chlopaka? Bo jak wie to poprostu chce Cie przeleciec i tyle - aj lowiu z tego nie bedzie. A jak nie wie - to mu powiedz. Chcesz go zdobyc i z nim byc szczesliwa- twoj wybor. Powiedz mu ze masz chlopaka w Norwegii i musisz z nim uregulowac sprawy. Powiedz ze mozesz sie z nim spotykac ale na zasadzie kolerzestwa dopuki nie uregulujesz sytuacji z chlopakiem - mysle ze jak facet traktuje cie powaznie to poczeka i zaostrzy to jego chcec na zwiazek z toba. Ale jak bedziesz sie z nim spotykac i nie wspomnisz ze masz chlopaka i bedziesz z nim sypiac, apotem wyjdzie jakos ze wtedy chlopaka mialas - to bedziesz w jego oczach zwykla szmata i nie bedzie chcial ciebie. Wybor nalezy do Ciebie Jak nie jestes pewna tego nowego to chodz z nim na kawe az bedziesz pewna. A uwierz mi im mniej kontaktu cielesnego na poczatku znajomosci tym pozniej trwalszy zwiazek...

Gość gość
racja,nie jaraj się tak,ja tak sprawdzam panienki,namawiam i jak są bardzo chetne na zbliżenie po drugiej radce to im naprawdę dziękuję.Cóż nie zamierzam układać sobie życia z latawcami.

Gość gość
Niech cię przeleci i zostawi

Gość mogola
a ja bym chciala ujrzec co moze mi zaoferowac i to jak najszybciej,dopiero wtedy podejme decyzje,a to ze ja mam chlopaka w norwegi to on wie ale nie jestem mezatka

Gość pomaranczlala
mogola---nie sluchaj tych doradcow ktorzy nas roznie wyzywaja ale patrza zeby sie im cos trafilo zeby nie musieli na recznym pare razy w tygodniu jechac a pozniej cwaniakuja, Ja ci radze bierz wszystkich tych co sa przystojni i maja cos w portkach tylko zabetpieczaj sie pozadnie zeby ci jakiegos brzucha nie zrobili