Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IKA2526

DLACZEGO MĘŻCZYŹNI ZDRADZAJĄ SWOJE ŻONY?

Polecane posty

Gość IKA2526
jakieś inne propozycje????

Gość gość
W wieku 14 lat spotykałam się z takimi facetami. Nie chodziło tylko o seks. Płacili mi za rozmowę, za kokietowanie ich. Myślę, że wina zawsze leży po obu stronach. Kobieta często ma problemy których nie rozwiązuje wspólnie z partnerem, wszystko zaczyna się psuć. Faceci natomiast zachowują się infantylnie, egoistycznie. Nie wspierają swojej żony, nie potrafią się dogadać a mają swoje potrzeby które chcą zaspokoić. To brak rozmowy i wygasające uczucie.

Gość gość
dla tego ze maja sex przedślubny a praktycznie zna zawołanie to potem jak kobieta powie ze głowa boli albo inny ból to facet nie ma hamulców i zdradza

Gość IKA2526
no to fakt. wina zawsze leży po obu stronach, też tak uważam. kobieta powinna o siebie zadbać ale facet też! nie chodzi o to, żeby przyszedł z pracy wypił piwo i szedł spać, kobieta tak jak mężczyzna ma swoje potrzeby. to działa w dwie strony. Ale czemu zamiast rozmowy, wyjaśnień od razu zdradzać???

Gość gość
Eh nie chodzi o seks przed slubem. Przecież zaraz po ślubie może też mieć ile chce, a po jakimś czasie nie koniecznie. Ludzie nie potrafią ze soba rozmawiać i nie mówią o swoich potrzebach. Do tego są egoistami. Myślą tylko o swoich potrzebach, a nie uczuciach drugiej osoby.

Gość IKA2526
sama prawda, egoizm, każy myśli tylko o sobie i o swoich potrzebach ..... A potem małżeństwa się rozpadają....

Gość gość
Eh nie chodzi o seks przed slubem ale jest to grzechem a grzech zawsze ściąga cierpienie zdrady miłość zamienia się w nienawiść

Gość gość
IKA bo nie potrafią ze sobą rozmawiać. Po za tym skoro jako 14latka świetnie się z takimi typkami dogadywałam to coś o nich świadczy. Czyli o ich głupocie ;) Egoistyczne dupki na poziomie gimnazjum.

Gość IKA2526
A może są tu osoby, które same zdradzają i się wypowiedzą na ten temat???? Co ma kochanka czego nie ma żona?

Gość gość
Fakt ,kobiety sa zawsze zmeczone ,zajete dziecmi ,niektore karierą ...ale ludzie dokonuja fatalnych wyborów .Ja nie zlicze na ilu byłam ślubach które nie powinny sie odbyć.W glowę zachodziłam dlaczego powzieli taka a nie inną decyzję .Juz przed slubem zero szacunku ,kłotnie ,zazdrośc .....Jak pytałam czemu to odpowiadali ze przyzwyczaili się do siebie !! Ludzie to naprawdę argument :-P Zadne z tych małzenstw nie przetrwało .Zadne . Po prostu wybierajcie rozsadniej ,tak trudno wyobrazic sobie zycie z tym czy z tą za 10 , 15 lat ?

Gość IKA2526
zdradzam żonę i tak zostanie ale dlaczego lubisz? ona Ci czegoś nie daje? A nie boisz się, że jak się o tym dowie to Cię wywali na zbity p... ???

Gość gość
Kiedys dopadną cie wyrzuty sumienia .Nie ? To guzik wiesz . Wspólczuję tej kobiecie ze wybrała takiego typa ja Ty .

Gość Niedoebani_jesteście
Jestem 10 lat po ślubie, dwoje dzieci, planujemy trzecie. Nigdy mi nawet do głowy nie przyszło, żeby zdradzić swoją żonę. Nie wiem z kim wy się żenicie, ćwoki, że od razu myślicie o tym, żeby zamoczyć gdzie indziej. Polecam małżeństwo Z MIŁOŚCI, z kobietą, z którą chcecie się zestarzeć. Pozdrawiam.

I chciałem jeszcze dodać... Nie boicie się chłopy, ze złapiecie od kochanek jakieś świństwo i sprzedacie je nieświadomej niczego żonie? HPV, HIV, syfy różne. Przykro się czyta takie wypowiedzi, w duchu mam nadzieję, że to prowokacje.

Eee, słabe prowo, pie*dolę takie konwersacje.

Gość gość
Tylko z miłości i z głową .Na pewno po przemyśleniach .Nie ufac ze po slubie bdz lepiej bo nie bdz :-(

Dodam tylko, że my z żoną też chodzimy do kościoła i jakoś nie mamy poczucia, że anal albo oral obrażają Pana Boga. :D Co nie zmienia faktu, że nie zdradziłbym żony nawet, gdyby jej się coś w głowie poprzewracało. 'Ślubuję Ci wierność'. Słów się nie rzuca na wiatr.

Gość gość
22.14 hahahahahaha :-P i z taką idiotką się ozeniłeś ???.To kim ty jesteś ??

Gość gość
Nawet przed Bogiem ? Hipokryzja kwitnie .Żadnych świetości .:-(

Gość gość
Kiedy rządzą mną me żądze – wtedy ja już nie rządzę. tylko sex przedmałzenski i wytrysk poza pochwa jest grzechem według knotz ksawery

Gość IKA2526
Oby więcej małżeństw z miłości!!!!!