Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego Polak za granica jest najgorszym szefem

Polecane posty

Gość gość

Najgorsi sa tacy ok 40 oraz starsi, co pamietaja czasy komunistyczne i sami zostali wychowani w takim duchu. 1)Taki szef jest zarozumialy, apodyktyczny i wydaje mu sie, ze jest Panem i Wladca, a wszyscy inni to jego sludzy. 2) Smiac mi sie chce jak zona mojego szefa ciagle podkresla, ze ma dosyc wszystkich cudzoziemcow i nie podoba jej sie, ze jej syn ma w klasie tyle cudzoziemcow. A sama jest Polka w obcym kraju i to bez znajomosci jezyka. 3)Takiemu szefowi nic sie nie podoba i jest ciagla krytyka. Nawet wiekszy odstep na fakturze powoduje u niego zlosc. Wszystko ma byc zrobione tak jak on sobie tego zyczy, nawet przy blahostkach. Czy ktos z was ma podobne doswiadczenia?

Gość gość
Nikt sie nie wypowie?

Gość andżelika emigrantka
Widać, że nigdy w ryj nie dostałaś od tureckiego szefa. :(

Gość gość
Fakt - nie dostalam, a ty dostalas?

Gość gość
polak w polsce też jest najgorszym szefem,polacy nie umieją zarządzaç,są na ti za prymitywni,nie mają w sobie mądrości,są niezrównoważonymi histerykami

Gość gość
Z tym prymityzmen to sie zgodze

Gość gość
up

1) a co, jeśli Twoim szefem byłaby młoda kobieta? :) 2) z tym się zgodzę, strasznie mnie irytują takie osoby 3) cóż, dla Ciebie to denerwujące, jednak szef to szef i to on ustala jak ma być, bo w razie czego swoim imieniem i nazwiskiem będzie za was się nadstawiał. . a tak reasumując, to zawsze można się usamodzielnić i mieć własną firmę a jeżeli się nie potrafi to trzeba się dostosować.

Gość gość
Buma. 1) Mialam na mysl okreslony typ czlowieka, ktory ma pewna standardowa mentalnosc - czesto skostniala i malo elastyczna. Mloda kobieta moglaby byc fajna szefowa, albo i nie. Ale nie o to mi chodzilo. 3) Oczywiscie szef ma prawo by wymagac. Ale jest tez cos takiego jak szacunek do pracownika. A malostkowosc jest gorsza od faszyzmu. Bo jezeli pracownik sie stara, a takiemu szefowi nic sie nie podoba, ciagla krytyka za to ze sie wydrukowalo o 2 kartki za duzo jest wedlug mnie lekka przesada