Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ja aby Jemu podołam?

Polecane posty

Gość gość

Witajcie, prosilabym o radę. Mam niską samoocenę. Ale do rzeczy, podobno jestem ładna, figurę mam też bez zarzutu, tak mówią inni. Poznałam mezczyznę zamożnego ze swoją firmą, ktora ma wysokie dochody. Ja pracuję w budżetowce, nie zarabiam źle, mam nowe mieszkanie i nowy samochód, na koncie też jest nieźle jak na Polskę. Ten człowiek powiedzial, że się we mnie zakochał, ja go też darze uczuciem. Ma duży dom nowy praktycznie, ale stwierdzil, że jak będzie mial ponad 10 lat, to go sprzeda i wybuduje nowy. Czy ja się z nim zrownam? No wiadomo, że nie i nigdy. Ale czy nie jestem zbyt biedna, aby ten gość byl moim partnerem, mężem? On ponoć myśli b. O mnie poważnie. Ceni to, że nie jestem materialistka, ale tak się boję, ze chętnie ucielabym kontakt, ale go kocham, szczerze kocham.:( poradzcie co robic.

Gość gość
1/10,bo nawet bez błędów napisane.

Gość gość
Proszę???

Gość gość
W czym masz problem?

Gość gość
Spontaniczność i spotkania .Samo wyniknie co dalej ❤️

Gość gość
w różnicy materialnej:( mam problem.

Gość gość
Przecież nie jesteś biedna .Gdy cos nie wypali ,masz gdzie wracać .. Tylko po co on tak sie przechwala nie rozumiem ...za 10 lat nowy dom ...po co to mowi ? Mnie by juz odrzuciło od takiego faceta .

Gość gość
Jak powiedział, że po 10 latach jego dziś nowy dom będzie stary, to raczej chciał Cię przygnieść swoją wszechmocą materialną. Domy stoją po 100 i więcej lat i w takich się też dobrze mieszka. Jeżeli domy zmienia co 10 lat, to kobiety rzadziej czy częściej? Raczej nie sprzedawaj swojego mieszkania.

Gość załamany chłopina
Mam nadzieję, że ten temat to prowokacja, bo jeśli nie to ja już nie wiem co się z kobietami porobiło. Normalnie szok. Wy przede wszystkim macie być kobietami, a nie rywalizować z nami rywalizować! Kobieta ma być kobietą a nie facetem.. Może jeszcze boisz się, że na na klatę mniej od niego wyciskasz...

Gość gość
Pocieszyliscie mnie, naprawde. Post powyżej- przywróciłes mi wiarę w facetów. No z tym domem to przesądził, ze wymagałby remontu po...10 latach. Ja nie jestem pasożytem i nie chciałabym byc dla niego za biedną i tym samym słabą. Temat nie jest prowokacją.