Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego emigranci wypowiadają sie na polskim forum wypierdalać

Polecane posty

Gość gość

s***********e na jakies brytyjskie fora czy tam jakie i nie piszcie na polskich bo już nie jestescie polakami :-o

Gość gość
Spadaj

Gość gość
Dokładnie! Zdradziliście Polskę dla szmalu, to won! Raz i na zawsze!

Gość antek___emigrant
a na jakim sie do k***y nedzy maja wypowiadac?

Gość gość
Na brytyjskim

Gość gość
głupi jestes i głupio gadasz jeszcze raz PO dojdzie do władzy i tez zostaniesz emigrantem ta partia nas upodla coraz bardziej stajemy sie zebrakami kombinatorami oszustami z biedy napisz uczciwie ile miesiecznie odkładasz z wypłaty i kiedy byłes ostatnio na wczasach

Gość 15.53 Proszę odkładamy z żoną ok 3000 miesięcznie naprawdę bez odejmowania sobie od ust Na wczasach byliśmy w sierpniu a teraz śmigamy na 5 dni na Sylwestra .Wprawdzie w kraju ale my tak lubimy Z tego co się orientuję to więcej osób wyjechało przed 2007 rokiem niż po . Co więcej znam ludzi którzy właśnie niedawno wrócili Nie jestem zwolennikiem Po Co zaś się tyczy emigrantów to niech piszą na polskich forach , jak najbardziej tylko niech na Polskę i Polaków nie plują dziękuję

Gość gość
dokładnie wypierdalać z polskiego forum

Gość ksiaze i zebrak
na brytyjskim niech sie ksiaze Harry wypowiada :classic_cool:

Gość gość
pulchny odkladasz 3000 zl to gratuluje posadki ja pracuje po 12 godzin i mam 2200do2500 zl na reke zona 8 godzin na 3 zmiany 1200 do1300 dwoje dzieci i nie jestesmy w stanie odlozyc zlotówki

Nie mam posadki . Pracuję sam u siebie a te 3 koła to ciut więcej niż pensja żony. Zapomniałem . Dzieci już są dorosłe i pracują same na siebie .:)

Gość gość
a ile płacisz swoim pracownikom????????

Nikogo nie zatrudniam . Mam spółkę z kolegą który też ma działalność i tak sobie we dwóch pracujemy . Dzielimy się 50/50:) Ale topik jest o emigrantach a nie o tych w kraju . Wciąłem się bo czasem ciśnienie skacze jak ktoś głupoty ludziom wciska. Już mnie tu nie ma

Gość gość
Wypowiadają się bo odwiedzają Polskę i w POLSCE wydają część swoich pieniądzy. Wspomagając Polskie sklepy. Linie LOT-u są wpomagane przez emigrantów. Nie wciskaj każdego emigranta do tego samego wora bo nie każdy psioczy na Polskę. Już prędzej na wredotę Polaków zakładających takie wątki jak ten tutaj.

Gość gość
faktycznie nie udzielajcie się bo śmierdzicie moczem, który w hołdzie i ze strachu przed swoim angielskim Panem pijecie wznosicie nim wręcz toast służebny by was z roboty nie wypiertolił i karier nie zatrzymał .

Gość gość
piliście już w tym tygodniu mocz swych angielskich Panów?

Gość gość
Dlatego że po roku kontraktu, rejestrują się jako bezrobotni i ciągną od 4 do nawet 6 razy wyższy zasiłek z kraju w którym pracowali, z tym że oni sobie siedzą w Polsce mimo iż mają obowiązek w kraju w którym pobierają świadczenie, ale gdy jest kontrolka to pyk w samolot i już na następny dzień stawiają się w zagranicznym urzędzie pracy, stary sposób mojej sąsiadki i wiele osób tak robi

Gość gość
gość dziś faktycznie nie udzielajcie się bo śmierdzicie moczem, który w hołdzie i ze strachu przed swoim angielskim Panem pijecie wznosicie nim wręcz toast służebny by was z roboty nie wypiertolił i karier nie zatrzymał . X A ty pij swój ojczysty ze strachu przed służebnym Polakiem, wznoś z nim wręcz toast służebny by do pierwszego ci starczyło i żeby ci za pracę zapłacili bo o karierze to możeś tylko śnić.