Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tomasz Vavrusko

Mam konto na szołapie

Polecane posty

Gość Tomasz Vavrusko

Ale tylko w celu oglądania. Nie urządzam pokazów. Profil "StalowaWola".

Gość gość
to po co nam to mowisz?albo dajesz pokaz albo idz spac p.s duzo bys mogl zarobic

Ja myślę że tam nikt nigdy dużo nie zarabi (poza administracją). Laski są wniebowzięte jak ktoś im rzuci 100 żetonów, a przecież to tylko 18 złotych... Dosłownie pół dnia laska miętoli szparę, żeby zarobić 18 złotych. To już sensowniej by było gdyby komuś o******ęła na przystanku, i w 15 minut zarobiła 50 złotych.

Gość gość
raz się pokazałam na su, kasy z tego nie było praktycznie zadnej ale za to było mi milo po komentarzach jakie do mnie pisali ci napaleńcy, troche mi skoczyla samoocena bo tam zachwycali sie mna a w realu ze mnie szara myszka.

Ta to już jest z erotomanami, że zachwycają się każdą laską która pokaże szparę. Poszukaj faceta który doceni cię na codzień, w realu. P.S. Właśnie skasowałem konto na szołapie. Nudno i niski poziom kultury. Jakby co, zapraszam na mój profil na FB: www.facebook.com/vavrusko.1

Gość gość
Master! gorszego komproma (poza moszną) nie mogles odwaliślć? w chooy ludzi ma tam konto do oglądania, a ty sie przyznajesz, gdzie cie znają z imienia i nazwiska!? jesteś tępak!