Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mediacje i negocjacje społeczne

Polecane posty

Gość gość

Mediacje i negocjacje społeczne - studia podyplomowe. Zastanawiam sie co moze oznaczac taka formułka:" Po ukończeniu studiów Absolwenci otrzymają świadectwo ukończenia studiów podyplomowych potwierdzające ich wiedzę i umiejętności w zakresie rozwiązywania sporów co będzie ich upoważniać do ubiegania się o wpis na listę mediatorów ( możliwy wpis na listę sądów karnych oraz na listę mediatorów w sprawach cywilnych, w tym rodzinnych)." co to znaczy "mozliwy wpis", czy sam dyplom mi tego nie umozliwia i czy czasem nie bede musiala robic dodatkowych kursow/szkolen/ etc ...?? spotkal sie ktos z takim tokiem myslenia??

Gość Gość

Ja chcę się wybrać na studia podyplomowe z mediacji i negocjacji w Uczelni Korczaka. Można po nich ubiegać się o wpis na listę mediatorów sądowych i udział w stażu  dla mediatorów w Ośrodku Mediacji, Negocjacji i Interwencji Kryzysowej. Gdy studiowałam na psychologii na uniwerku, zetknęłam się z tym tematem, ale powierzchownie, ledwo go liznęłam. Tak mnie zafascynował, że postanowiłam go zgłębić, szczególnie mediacje karne i w sprawach nieletnich.