Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Myślicie że moge to dać dziecku?

Polecane posty

Gość gość

Ostatnio widziałam w sklepie serek twarogowy almette na którym pisało *bez zagęstników, *bez barwników, *bez konserwantów. Myślicie że moge taki serek dać 8-mies dziecku? Myślałam robic z nim kanapki, bo nie wiem z czym moge jej robic te kanapki prócz masła. A ile można jeśc jedno i to samo. Chyba ze wy macie jakies pomysły.

Gość poczciwa kobieta ze mnie
ja bym takiemu maluchowi nie dawała bo on jest "azotowany" aby był taki puszysty. nie możesz zrobić twarożku ze zwykłego sera twarogowego i jogurtu naturalnego? Z czym można dać kanapkę dziecku? może z jakąś pastą, domowym dżemem, twarożkiem? mój w tym wieku akurat nie jadł kanapek, poza tym nie wiem co ogólnie je Twoje dziecko.

Gość gość
kaszka z owocami,jajko na parze z masłem,posiekana szynka z bułką,wspomniany już domowy twarożek,dżem...

Gość poczciwa kobieta ze mnie
bo jeśli chodzi o inne śniadania niż kanapki to u nas była: kasza jaglana z owocami kasza jaglana z marchewką owsianka z rodzynkami owsianka z jabłkami owsianka z suszonymi śliwkami ryż z jabłkiem amarantus z owocami

Gość gość
8 miesięczniak je ci kanapki? wow ..

Gość gość
A co w tym dziwnego że je kanapki? Mój miał juz żeby to jadł z masełkiem.

Gość gość
Moja córka też jadła kanapki. Fakt, że nie sama jak "stara" , bo kroiłam jej na małe kosteczki, ale jadła :)