Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak sie Wam zyje w UK

Polecane posty

Gość gość

Szczerze

Gość gość
zaden emigrant nie przyzna sie, ze mu zle za granica, to temat tabu🖐️

Gość gość
Spoko

Gość gość
Zmywak to ojczyzna moja

Gość gość
Tyramy po 10, 12 godz dziennie, plus dojazdy...Wracamy do zagrzybialego domu, w którym mieszka kilka obcych sobie osób... Kolejki do łazienki, kuchni... Jedyne o czym marzymy to lepsze jedzenie niż tosty z fasolka z puszki czy makaron z ketchupem i cieple łózko, a nie pełne pluskw angielskie badziewie... I tak prawie caly tydzien

Gość gość
skoro kazdemu tak zle w tej Anglii to po co tam siedzicie?? Wracajcie do PL

Gość hahahahahhahabuhaha
A myslisz ze tak łatwo jest komuś wrócić kto tyle lat tyral w jakiejs bezndziejnej pracy ponizej kwalifikacji,ciagle wykonywal te same czynnosci i ma swiadomosc ze na dobra prace w PL nie ma co liczyc? Zeby wrocic trzeba mieć: -oszczedności -gdzie mieszkać w Pl,wsparcie od rodziny -plan na zycie w Polsce Nie wszyscy to mają.A juz na pewno nie Ci co od 1 do 1 ciagna w Londynie.Emigracja to czasem bilet w jedna stronę:) Ogladal z was ktos film "Szczesliwego nowego Jorku"? tak to wlasnie wyglada:))))

Gość gość
No ale czego sie spodziewac jesli sie wyjezdza bez niczego : jezyka, kwalifikacji... Nie ma lekko czesto nawrt i dla wykwalifikowanych... Zycie to nie bajka.

Gość gość
k***a tak jest ja p*****le przeklinam ten dzien wyjazdu :o

Gość gość
Jak... Brak pracy, pieniedzy, perspektyw. Bieda z nedza...

Gość takak to jeest
c*****o, najnizsza krajowa,spanie,sranie,praca,jedzenie,sranie,spanie,praca..

Gość gość
Jakies niezaradne niemoty z was, mi sie tam zyje tu bardzo dobrze, wynajmujemy z chlopakiem ladne mieszkanie w zielonej dzielnicy Londynu, mam dobra prace, poznalam duzo nowych znajomych z roznych krajow swiata, czesto wychodzimy na rozne wydarzenia, 2 razy do roku jezdzimy na wakacje zagraniczne i do tego pare razy w roku zwiedzamy Anglie i kraje obok. Mam bardzo fajnych sasiadow, ktorzy oiekuja sie naszym kotem jak gdzies jedziemy. Ogolnie to otaczamy sie bardzo pozytywnymi ludzmi wiec i nasze nastawienie do zycia jest inne niz wiekszosc ludzi, ktorzy na tym forum wiecznie marudza