Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała ja marzycielka

Co byście zrobiły gdybyście wygrały 25 mln w totka?

Polecane posty

Gość mała ja marzycielka

? Bo ja bym kupiła domek nad morzem - taki mały :) i bym codziennie spędzała całe dnie na plaży. Uwielbiam morze.

Gość gość
wróciłabym do Polski

Gość gość
znam jednego gościa który wygrał szostkę i w sumie bardzo tego żałował

Gość mała ja marzycielka
Ja bym nie żałowała. Nikomu bym nie powiedziała, po prostu byśmy wyjechali :) I potem byśmy spokojnie żyli, bez szaleństw, bez szastania kasą. Ot zwykłe życie, raz w roku ciekawy wyjazd i życie z odsetek. Miesięcznie odsetki by spokojnie wystarczyły na życie, a nawet by zostawało :)

Gość gość
haha ale ty naiwna jesteś, na jakim świecie ty żyjesz? nie musiałabyś nikomu mówić, jak trzymasz pieniądze w banku to zaraz wszystko wiedzą. ale spokojnie, prawdopodbnie ty choćbys przez całe życie zapieprzała, to nie dorobisz się takiej sumki, że mafia ci zapuka do drzwi. Gostek o którym mówiłam wcześniej był z Wadowic, regularnie musiał bulić haracz. A jak nie to na odstrzał. Przestańcie marzyć o niebieskich migdałach, niepracowaniu i mieszkaniu w lukusie bo to wcale nie jest tak kolorowo jak wam się wydaje.

Gość gość
chciałabym jak koleżanka wyżej zachować zimną krew i rozsądnie prosperować kasą ale znając siebie bym mi pewnie odbiło, trochę bym podzieliła się z rodziną, kupiłabym sobie dom i z******te auto a reszte pewnie bym rozszastała w ciągu paru miesięcy.

Gość mała ja marzycielka
Marzyć każdy może, więc mi nie zabronisz :p Ja bym nie chciała szaleć z kasą, wiele mi do szczęścia nie potrzeba. Jak dziś jechałam do pracy i patrzyłam na dzielnicę willową w okolicy, to się zastanawiałam po co ludziom takie domy? ja bym chciała domek z ogródkiem, niewielki - nasza sypialnia, garderoba, pokój dziecka, salon, kuchnia i łazienka - max 90mkw. I byłabym happy. Teoretycznie mam to o czym marzę, bo mamy podobny domek, ale nie w tej lokalizacji o której marzę. Bardzo bym chciała mieszkać nad morzem, ale z racji pracy nie możemy się przenieść...

Gość gość
ja bym na bank z nikim sie nie dzielila bo jak dala bym jednym to drudzy trzeci a dlaczego im nie dalam itd bym kupila wieksze mieszkanie w dobrej dzielnicy otworzyla swoj wymarzony salon fryzjerski mężowy stolarski, reszte bym odlozyla na konto aby moi synowie skorzystali na bank bym nie trzastala na prawo i lewo :)

Gość gość
też bym chciała domek nad morzem :) obecnie mieszkam w warszawie w wieżowcu i duuuuuuuuszę się tu. a nad morze tak daleko :(

Gość gość
ale ja ci dziewczyno nic nie zabraniam, tylko trochę chciałam sprowadzić na ziemię, że z tymi milionami wcale nie jest tak kolorowo. ps. a widzisz, ty chcesz mały domek a ktoś inny woli dużą willę i tez mu nie zabronisz.

Gość gość
'Gostek o którym mówiłam wcześniej był z Wadowic, regularnie musiał bulić haracz. A jak nie to na odstrzał.' Ale właściwie to o czym ty gadasz ?

Gość gość
nie rozumiesz po polsku?

Gość gość
rzuciłabym nisko płatną pracę w dodatku na umowę o dzieło...

Gość gość
ja na pewno pewna sumke dałabym bratu,troche babci i ojcu żeby nie musieli się martwic czy emerytury wystarczy ,na pewno cos bym zainwestowała żeby dzieco cos zostało......marzenia i fakt taka kasa potrafi być problemem

Gość gość
Wybudowałabym dom, pięknie go umeblowałbym, założyła dzieciom lokotę po milionie, rzuciłabym pracę i poświeciła się mojemu hobby,wyjechała na wakacje, dała kasę rodzicom i teściom,a resztę na lokatę i do końca życia żyłabym z odsetek. Dałabym jeszcze pieniądze dla potrzebujących dzieci.

Gość gość
Wyremontowalabym dom moich rodzicow w Pl

Gość gość
Przez rok nic. Po zdaniu egzaminu na syndyka (co kiedyś zamierzam zrobic) zmieniam mieszkanie na komfortowe a ludziom mówię, że to na kredyt/z licytacji. Zabezpieczam rodzinę mieszkaniowo (wygodne mieszkania w bardzo dobrych lokalizacjach) i emerytalnie. I tyle. Żyję za tyle ile zarabiam, bo już nie muszę oszczędzac.