Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niszczycielska siła

Czy ja jestem sadystka

Polecane posty

Gość niszczycielska siła

Coś jest ze mną nie tak. Nie odczuwam deficytu miłości, nie tęsknię za czułościami. Mało tego, krzywdzę mężczyzn i czerpię z tego chorą radość. Mężczyzn, którzy są nieuczciwi w związkach lub traktują kobiety przedmiotowo. Przecież to chore. Nawet nie w ramach zemsty, bo nikt mnie nie skrzywdził. To silniejsze ode mnie. Dobrych ludzi omijam, a złymi gardzę, doprowadzam do pasji i furii każdego, który się przyczepi. Jedynym punktem odniesienia jest ojciec, który zdradzał i krzywdził matkę. Najgorsze, że nie umiem kochać, zauroczyć się, nic...

Gość SZAMAN rozkoszny
Zmień Ojca.

Gość niszczycielska siła
Ojca już nie ma.

Gość gość
jak sie źli przyczepiają to sluszne postepowanie inna ludzila by sie ze przy niej sie zmieni

Gość SZAMAN rozkoszny
Może Matkę zmień?

Gość niszczycielska siła
Ale nawet jeśli się taki nie uczepi, to sama go szukam, gdy nie ma ofiary. Myślałam, że to może ma jakąś nazwę i mogłabym o tym poczytać, bo wstyd mi mówić wprost. Normalnych ludzi omijam lub jestem miła. Jednak najczęściej nie nawiązuję żadnych relacji z nimi, bo..? Nic mi nie dają, są obojętne. Chcę kochać...

Gość gość
Ja bym chciała być taka jak Ty, problem w tym że nie umiem. Bo mimo wszystko Ci którzy krzywdzą lepiej w życiu wychodzą niż Ci którzy notorycznie są krzywdzeni.

Gość gość
bo jeszcze mnie nie poznałaś :)