Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Patologia powinna być kastrowana i sterylizowana z urzędu!

Polecane posty

Gość gość

By nie dopuszczać do oczywistej oczywistości czyli rodzenia patologii przez patologię. Dlatego też każdy członek pato-rodzinki powinien być na starcie pozbawiony możliwości rozrodu.

Gość gość
To fakt, patologia najprędzej się rozmnaża. 20 osób w jednej chałupie, laski ****awice, które co chwilę w ciąży z kimś innym i są kolejne bachory w drodze. I nikt nie pracuje tylko ciągną publiczne pieniądze!

Gość gość
A wy banda debili weźcie sie za robotę a nie na kafe siedzicie nieroby!!! Ja pochodzę z patologicznej rodziny mam 5 rodzeństwa i jakoś wszyscy na was zapierdzielamy. Inie biorę nic z waszego biednego państwa. A powinnam bo tyle co juz nadpłaciłam podatków to powinnam c**a do góry do końca życia siedzieć.

Gość gość
po bólu d**y wnoszę, że blondyna też

Gość gość
Czyli kiedy autor wątku się wybiera na małe kastrowanko czy sterylizację? Bo widać, że patol

Gość gość
Acha, a czarnuchy do kamieniołomów, geje i lesbijki na przymusowe leczenie, blondynki do burdeli, bo i tak ze szkoły nic nie wyniosą, a autor tematu do d**y jest! Pozdrawiam i przepraszam za wulgaryzm- nie lubię oszołomów.

Gość gość
pełna zgoda, unieczynniać