Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kocham innego a jestem w związku

Polecane posty

Gość gość

Witam was urzytkownicy forum. Chciała bym opisać swój problem . Od roku jestem w związku ze swoim mężczyzną. Do tego czasu wszystko było wporzadku i w życiu i w łóżku można było powiedzieć ze jesteśmy "szczęśliwi" pomimo ze mi czegoś brakowało , nie moge powiedzieć czego ale brakuje mi czegoś do dnia dzisiejszego. Kilka miesięcy temu poznałam pewnego meCzyzne , cudowny do dziś mam w głowie czas z nim spędzony , przynim czułam ze moje życie było całkiem inne . On mnie pragnął i ja jego , próbowałam w jakiś sposób chronić sie przed nim , gdyż nie chciałam grać na dwa fronty , on do mnie pisał ja do niego tez , lecz ja zerwałem kontakt , do dziś mam jego numer telefonu całymi dniami korci mnie aby do niego napisać , choć teraz po takim czasie nawet nie wiem co. Ten mężczyzna nie jest mi obojętny myśle o nim bardzo często , teraz wiem ze oszukiwałem sama siebie Co o tym myślicie wasze opinie są Dla mnie bardzo ważne dziękuje

Gość gość
Przepraszam za zniekształcone zdania ale pisałam przez tableta i nie wszystko zostało poprawnie skorygowane

Gość gość
ty szm4t0