Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MAJA1222

Suplementy ! WŁOSYY

Polecane posty

Gość MAJA1222

HEJ ! Jestem w trakcie ( właściwie to już kończę ) tabletki na włosy i skóre SkrzypoVita. Po tych tabletkach chciałbym zakupić tabletki (również na włosy) Vitapil. I teraz moje pytanie brzmi: Czy muszę odczekać jakiś czas po zażywaniu tych tabletek za nim podejme się kolejnych? Czy to nie ma znaczenia i mogę nowych używać od razu ??

Gość gość
możesz od razu

Gość gość
a czy wogole pomoglo to cokolwiek na wlosy?

Gość MAJA1222
No właśnie przez SkrzypoVite nie widze efektów.. może tylko tyle że paznokcie są w miarę. Nie łamią się są w całkiem dobrym stanie. Ale na włosach nie zauważyłam różnicy dlatego chę wypróbować ten Vitapil

Gość gościówa123
Ja od dziś stosuję wyciąg ze skrzypu i pokrzywy forte z BioGarden. Skład wydaje mi się bogaty i cena ok. Chodzi mi głownie o poprawę kondycji włosów. Stosował ktoś? Jakie efekty?

Gość gość
Mogłaś kupić trzy razy taniej praktycznie identyczną rzecz, znaczy Skrzyp Ambio ;) To powyżej stosuję od ponad czterech miesięcy (z przerwami na jeden-dwa tygodnie po każdym miesiącu) i efekty widzę: przybyło baby hair i paznokcie są dużo mocniejsze. Niedługo będę musiała zmienić, bo już chyba jednak organizm się przyzwyczaił mimo wszystko.

Gość gościówa123
Kurcze faktycznie skład prawie identyko. Ja zapłaciłam 20 zł, a Skrzyp Ambio kosztuje 5 zł. Szkoda, że dowiedziałam sie po czasie. Następne opakowanie kupię taniej, nie ma co przepłacać. Może ta wiadomość przyda się komuś. Pocieszające, że są efekty.

Gość gość
up

Pomaga, musisz brać to długo. Efekty zazwyczaj widoczne są dopiero po ok. 2 miesiącach regularnego stosowania.

Gość gość
i to jest dobra wiadomość:))

tez kiedys probowalam tych tabletek ale nie widzialam efektow :( mam bardzo slabe wlosy. teraz bylam u dermatologa i zalecila mi branie Revalidu z tym ze trzeba je brac 3 miesiace po 3 tabletki dziennie, ale podobno nie obciaza zoladka i watroby :) to ostatnie tabletki ktore zamierzam wyprobowac na wzmocnienie wlosow bo juz mam dosc tych wszystkich kapsulek, wcierek, szamponow, odzywek, ampułek :( stosowalam doslownie wszystkiego a efekty marne

Gość gość
up

Gość gość
up

Gość gościówa123
polecam oprócz suplementów NAMI Olej z korzenia łopianu. cena ok.30 zł ja stosuję od tygodnia (co drugi dzień wcieram i zostawiam na noc), ale już widzę poprawę. Włosy są nawilzone i lśniące. Mam nadzieję, że przestaną wypadać i zaczną rosnąć nowe. Poczytajcie opinie w necie.

Kobietki- Solgar Włosy skóra paznokcie- to jedyne tabletki, które mi pomogły. Nie tylko mam mocne paznokcie (nawet manikiurzystka to zaważyła;)), ale wreszcie włosy przestały mi tak wypadać. Teraz mam zamiar zadbać, by pojawiły się nowe i ukryły przerzedzenia. Kupiłam dwa dni temu wcierkę Jantar. Mam nadzieję, że zadziała na mnie.

Gość gość
up