Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak rozkochać ponownie w sobie faceta?

Polecane posty

Gość gość

Jesteśmy ze sobą 8 lat. Jesteśmy przed 30 i mamy roczną córeczkę. W nasze życie wkradła się rutyna. Mało romantyzmu ;-( czego mi brakuje. Chciała bym na nowo rozpalić nasz związek. Żeby ciągle o mnie myślał tak jak na początku... jak zawrócić tak w głowie?Pomóżcie...

Gość gość
....

Gość gość
miłośc wszystko znosi i nie szuka poklasku

Gość gość
Ja go kocham, on mnie też. Ale umacniając związek , dodając pikanterii myślę że było by milej. Tylko jak to zrobić...

Gość gość
Nie ma miejsca we wspólnej dwojga serc przestrzeni Dla barier, przeszkód. MIŁOŚĆ TO NIE MIŁOŚĆ, JEŚLI ZMIENNY ŚWIAT NAŚLADUJĄC, SAMA SIĘ ODMIENI LUB ZGODZI SIĘ NIE ISTNIEĆ, GDY KTOŚ JĄ PRZEKREŚLI. O nie: to znak, wzniesiony wiecznie nad bałwany, bez drżenia w twarz patrzący sztormom i cyklonom - Gwiazda zbłąkanych łodzi, nieoszacowanej wartości, choćby pułap jej zmierzył astronom. Miłość to nie igraszka Czasu: niech kwitnące Róże wdzięków podcina sierpem zdrajca blady - MIŁOŚCI NIE ODMIENIĄ CHWILE, DNI, MIESIĄCE ONA TRWA - I TRWAĆ BĘDZIE PO SAM SKRAJ ZAGŁADY. Jeśli się mylę, wszystko inne też mnie łudzi: Że piszę to; że kochał choć raz któryś z ludzi.

Gość gość
Chyba nie uzyskam odpowiedzi...

Gość gość
Zróbcie trójkąt

Gość gość
Nie wchodzi w ogóle w grę.