Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nowa moda Patologia

Polecane posty

Gość gość

Naogladalem się "Rozmowy w toku" z Drzyzgą i tak się zastanawiam. Jak to jest że kobiety wręcz uwielbiają alkoholików, narkomanów, patologicznych damskich bokserów, nierobów czy częstych wizytorów w zakładach karnych? Jak to jest? Co musi kobiecie w głowie pstryknąć aby powiedziała sobie, że będę z tym alkoholikiem. Wysuszeni jak śliwki, a przy nich siedzą kobiety. Ze swojego otoczenia znam 2 alkoholików którzy mają dziewczynę/żonę. Jak to się dzieje? Czy ja przespałem ostatnie 15 lat i coś się zmieniło na świecie że teraz w modzie jest patologia? Co tak przyciąga kobiety do tak marnych bezwartościowych osobników?

Gość gość
Ja nie wiem, ale najbardziej mnie śmieszy jak taka wpada z takim patolem, a ten ją zostawia i potem szuka tatusia ale już wśród normalnych, tylko że już takiej nikt normalny nie chce. Albo jak zostaje z takim bydlakiem a ten tylko chla, zdradza, albo i leje ją (moja była huehuehue - kiedyś widziałem ją z wózkiem jak ryczała :) )

Gość gość
coraz bardziej w życiu mamy do czynienia z patologiczną mentalnością wśród nastolatków i nastolatek więc efekty są widoczne w postaci np galerianek

Gość gość
bo maja skrzywione gusta, same są patologiczne bo dres i bmw to szczy ich marzeń, tępe zdziry blachary *****e

Gość gość
stop dla patoli

Gość gość
Op*****l bank wszyskie lachony twoje.

Gość gość
uważam, że ogromne znaczenie ma też środowisko w jakim się obracamy

Gość gość
Ja również jestem tym zdegustowany.

Gość patolog
patologia

Gość gość
Bo mialy podobnych tatusiow

Gość Kassanasa
Ja byłam z alkoholikiem i gościem ZK bo: -poznając go nie wiedziałam o tym -zakochałam się po uszy -byłam gówniarą

Gość gość
Sporo ludzi dziedziczy genetycznie zachowania typowo antysocjalne z objawami patologii, która jest dla nich czymś naturalnym. Dlatego kobiety siedzące z kryminalistami są w podobnym stopniu patologiczni i tu znajduje się powód obopólnej wzajemnej bezkrytycznej akceptacji .

Gość Kassanasa
Aha i damskim bokserem też był.

Gość gość
to aż tyle tych patologicznych kobiet? W sumie większość. Kasanasa dzięki za opinię "z pierwszej ręki" :)