Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bardzo rzadkie i króciutkie włosy

Polecane posty

Gość gość

tak jak w temacie mam bardzo bardzo rzadkie i krótkie włosy i za bardzo nie wiem już co mam z tym robić :/ kiedy chodzę do fryzjera i proszę o propozycje fryzury to oni rozkładają ręce i mówią że nie ma za dużego wyboru co do moich włosów :/ zazwyczaj ścinają mnie na grzyba i podnoszą na szczotkę tak że wyglądam jak bym miała hełm na głowie :p stąd moja wielka prośba do was abyście mi coś doradzili :) tak na prawdę to próbowałam już wielu eksperymentów :p ma dosyć wysokie czoło co też jest utrudnieniem :) bardzo proszę o poradę :)

Gość gość
peruka

Gość gość
to moze takie ciecie jak pixie cut z grzywka? wpisz w wyszukiwarke ;) (sorry, kafe uznala mi tresc za spam :( )

Gość Leniwy Sqrwiel
A na tzipce masz gęsty zarost ?

Gość niedzisiejsza
poeksperymentuj z olejem rycynowym. Na trzy godziny przed każdym myciem włosów wetrzyj w skore glowy ciepły olejek rycynowy, owiń głowe recznikiem. Po tym czasie umyj włosy lagodnym szamponem dzieciecym i spłucz wodą z kilkoma kroplami cytryny. Po kilku miesiacach bedziesz miala zdecydowanie gęściesze włosy.

Gość gość
To jakieś niezbyt dobre salony fryzjerskie odwiedziłaś (nie dziwię się, bo profesjonalistów ze świecą szukać). Cieniowane włosy najlepiej się sprawdzają. Możesz wetrzeć piankę lub żel przy samym skalpie, lekko podnosić i przyczesywać palcami susząc suszarką. https://www.google.ca/search?q=short+hairstyles+for+women+images&espv=210&es_sm=122&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=DAgEU9m5GKacyQHwwYCQDw&ved=0CEAQsAQ&biw=1066&bih=511 Albo zobacz fotki powyżej. :-)

Gość gość
Dziękuj***ardzo za wszystkie porady :) chodzi jednak o to że takie włosy mam od urodzenia :/ moja mama, babcia, moje siostry również mają bardzo rzadkie włosy i żadne specyfiki nie działają :/ byłam nawet u dermatologa bo liczyłam że może on coś mi podpowie ale gdy tylko dowiedziała się że to genetyczne to powiedział że już nie da się nic zrobić :/ na moje włosy nie działa żadne układanie bo nie są zbyt elastyczne co jest dla mnie wielka zmorą :/ potrafię siedzieć 2 godziny i kombinować z ich układaniem a one i tak wracają do stanu początkowego :/ chciałabym taka fryzurę która nadała by objętości moim włosom ale nie wymagała by zbytniego układania :)

Gość gość
murzynki mają na głowie zamiast włosów gęste kręcone sprężynki z tego powodu większość z nich nosi peruki często na stałe przytwierdzone do owych sprężynek

Gość gość
"Cieniowane włosy najlepiej się sprawdzają." Żartujesz sobie? :o Przy rzadkich włosach broń Boże cieniowania!

długi bob może? Tak do połowy szyi. Jeżeli nie to to krótka, bardzo pocieniowana fryzurka.

Gość gość
Trudno ulozyc cienkie wlosy a wszelkie odzywki je tylko obciazają . Najlepiej na krotko ,troszke pocieniowane same koncowki .

Gość gość
bardzo dziękuje za wszelkie porady :) jeśli ktoś ma pisać coś nie miłego to niech znajdzie inną stronę :) myślę że macie na swoim punkcie bardzo wiele kompleksów dlatego lubicie dogryzać innym :) co do innych bardzo fajnych propozycji to bardzo wszystkim dziękuje że szczerze piszecie o tym co same zrobiłybyście w mojej sytuacji :) co do cieniowania to miałam cieniowane kilka razy ale nie było efektu :/

Gość gość
tez mam cienkie i dosyc rzadkie wlosy i w wiekszosci przypadkow fryzjerzy mowia ze w zadnym przypadku cieniowac

Gość gość
no rzadkie włosy u kobiet to coraz częstszy problem :( faceci zawsze łysieli ale łysienie kobiet to nowa przykra przypadłość dzisiejszych czasów.

Gość gość
Moze jakieś szerokie opaski z materiału .Też sie dobrze spradzają przy cienkich włosach .