Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie chce mi sie uprawiac SEXU codziennie czy ze mna jest cos nie tak

Polecane posty

Gość gość

jesteśmy razem ponad rok, mieszkamy 5 miesięcy razem i o ile na początku związku seks był codziennie a nawet kilka razy dziennie to teraz zwyczajnie nie mam już takiej ochoty. Moglabym się kochac co ktorys dzień, natomiast mój facet widać ze potrzebuje tego codziennie i ma pewnie jakies pretensje. Wkurza mnie chyba najbardziej jak ja już zasypiam a on mnie budzi paluszkiem bo ma ochote na seks.

Gość gość
Wlasciwie to nigdy ja nie zaczynam seksu bo i tak wiem ze on sobie nie odpuści. I wychodzi na to ze jestem jakas oziebla czy cos, ale w sumie ja tak nie uważam.

Gość gość
tak to juz jest, ze z czasem w zwiazku pociag fizyczny slabnie. moj partner tez potrzebuje czesciej niz ja, ale ja mu nie odmawiam. mowie: ok, bede wic sie, jeczec i stekac, ale masz dojsc w 5 min :) i tak robimy, a na drugi dzien, to juz pelen serwis ;)

Gość gość
No ja tez nie odmawiam ale mnie to jakos psychicznie meczy. To na tym polega związek? na zmuszaniu sié do seksu? Troche to smutne. Wczoraj zasypiałam o mój facet zaczal mnie mocno masowac palcem, myslalam ze go zabije bo ja sucha a on tak mocno i szybko to robil.

Gość gość
powiedzialas mu o tym?

Gość gość
słabego masz partnera i tyle. dwie byłe piszą do mnie w prost, że chętnie rzucą aktualnych bo nie dają im tego w łóżku co dawałem im ja :)

Gość autorka gosc
Nie jest slaby, jest bardzo dobry w lozku chociaż mi faktycznie brakuj***ardziej czulosci. On od razu przechodzi do konkretów. I może to o to to chodzi. Mowilam mu o tym ale to nic nie zmienilo.Kocham go ale meczy mnie to okropnie i nie tak sobie wyobrazalam nasze wspólne mieszkanie

Gość gość
czyli jest słaby :O wypisujesz jego wady a później go tłumaczysz. KAŻDY dobry kochanek wie jak ważna jest gra wstępna. czasem może to być 5 minut, a czasem trzeba budować atmosferę cały dzień. jak na moje oko jesteś "zaślepiona"

Gość gość
podpowiem ci dodatkowo. jeśli już mu o tym mówiłaś a on się nie zmienił, to facet czuje że cię zdobył i ma cię w garści dlatego się nie stara. jako mężczyzna sugeruję konkretniejszą rozmowę w celu poprawy gry wstępnej. możesz spróbować ugodzić jego dumę wypominając braki. wszystkie chwyty dozwolone, w końcu on dla ciebie nie ma litości. może nawet lekki strajk seksualny który pewnie będziesz musiała powtarzać co jakiś czas bo masz do czynienia z nieszanującym cię egoistą.

Gość gość
artysta podrywu od siedmiu boleści się odezwał

Gość gość
sex przedmałzenski to grzech i dla tego cierpisz bo złamałas prawo ustanowione i musisz ponieś konsekwencje nie długo zacznie cie zdradzac miłosc zamieni sie w nienawisc

Gość gość
8.46 zgadzam sie :D pewnie ten sexpert to jakis prawiczek forumowy :D moze nasz erotoman Vavruszko albo Żmij84