Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ile kosztuje fotograf ślubny w Krakowie

Polecane posty

Gość gość

ciekawa jestem jaki to zakres cenowy, musimy się wstępnie wyliczyć wszystkie wydatki, a nie mam pojęcia ile fotograf może kosztować

Gość gość
najprosciej poszukac strone internetowa fotografa i zadzwonic; czasem ceny sa podane na takowej stronie; szybciej niz dochodzenie do tego na forum

Gość przyjaciółeczka
najlepiej skontaktuj się z jakimś studiem i zapytaj o cenę, moja koleżanka robiła jakieś sesje ślubne, możesz zagadnąć na fcb: https://pl-pl.facebook.com/agatapietak

Gość gość
no bardzo mi się spieszy do ślubu a do nocy poślubnej i utraty cnoty najabrdziej, po to jest forum zeby zapytać, porozmawiać, jak macie oceniać czy warto czy nie warto zakładać temat to sobie darujcie, a jak nie macie nic konkretnego do powiedzenia to najlepiej się nie wypowiadajcie, zdjęcia koleżanki na fb bardzo ładnie- dzięki

Gość gość
ceny od 1 tys do 10 tys.....wiec jednak warto zapoznac sie z oferta konkretnych fotografow i okreslic swoje preferencje

Gość gość
nikt ślubu nie brał i nie miał fotografa, żeby się podzielić informacją ile zdjęć, ile kasy?

Gość Revivale
Nie wiele jeśli szukasz w dobrych miejscach. Jednak na zdjęciach ślubu nie ma co oszczędzać, jeden zrobi Ci taniej, a drugi za 50zł więcej zrobi Ci zdjęć więcej i o połowę lepsze niż poprzednik. Mogę polecić Ci fotografa którego sam przetestowałem http://www.michalkowalski.pl - sprawdzony profesjonalista, zdjęcia są wyśmienite, i zasługują na pochwałę. bardzo polecam.