Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość groszekzmarchewka

pomocy córka i 9 urodziny

Polecane posty

Gość groszekzmarchewka

witam, kto ma doświadczenie. W tym roku córka oprócz rodziny popołudniu będzie miała 2 koleżanki i 2 kolegów. Jak zorganizować te 4h? jakies pomysły???

Gość gość
Gry planszowe?kalambury?

Gość gość
niech sama cos wymysli, przeciez to duza panna

Gość gość
Zresztą chyba 9 latki same sie potrafia sobą zajac..tylko uwazaj żeby nie grali w sloneczko,hehe

Gość gość
a w jakim miesiacu ma urodziny? masz ogrodek?ja wypozyczam na urodziny zamek dmuchany(syn tez ma 9lat)

Gość groszekzmarchewka
ogródek mam, mawet dość spory, kupiłam balony, talerze, kubki, obrus MONSTER high. Zamówiłąm tort, będą słodkie napoje. Boję się że mi chate rozniosą a mam jeszcze 1,5 roczne dziecko wiec ciężko będzie mi im umilac imprezkę

Gość gość
moze jakies konkursy....co prawda taki konkurs widzialam u 3 letniego chlopca na urodzinach, ale swietnie bawili sie rowniez rodzice dzieci..... Zabawa polegala na tym ze wisial plakat na drzwiach a na nim bylo wyznaczone miejsce w ktorym powinno nakleic sie naklejke....kazde dziecko dostalo po 1 naklejce i zeby bylo trudniej osobie ktora miala nakleic naklejke zawiazywalo sie oczy, pokrecilo w kolko....niektore dzieci przyklejaly obok plakatu, niektore trafialy w plakat....bylo wesolo. Na koncu kazdy dostal czekoladowy medal..:)

Myślę, że musisz mieć jakieś gry zorganizowane na wypadek, gdyby zabawa się nie kleiła np. gry planszowe, ale takie duże dzieci może będą wolały same decydować o tym w co się bawią :) w poprzednim wpisie wymieniłam konkretne gry i zabawy, ale uznano to za spam i nie poszło :p

przygotuj cos do rysowania i hasla dzieci uwielbiaja kalambury, na 10 urodzinach siostry zrobilismy dzieci byly zachwycone. Jest jeszcze taka zabawa dyrygent. Jedno dziecko wychodzi z sali albo oddala sie od grupu zeby nie slyszec co mowi reszta. Pozostale dzieciaki umawiaja sie miedzy soba krore jest dyrygentem , dzieci ustawiaja sie w kolko i dyrygent pokazuje czynnosci np klaskanie w rece,tupanie itp a pozostale dzieci nasladuja dyrygenta wtedy zaprasza sie dziecko ktore musi zgadnac kto jest dyrygentem. Dziewczyny tez sie nie mogly w to nabawic ;)