Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prawo jazdy na kategorię A

Polecane posty

Gość gość

W 2013 była jakaś masakra. Kasy mi już brakło. Jeździłam po staremu jesienią w 2012 ale przyszła zima i zaczęłam wiosną zdawać egzaminy na nowych zasadach. Nie zdałam 3 egzaminów i to olałam :( Bez prawka wolę nie śmigać, bo zabiorą mi na B i taki będzie finał. Nie wiem tylko kiedy znowu się za to zabrać. Zastanawiałam się czy poczekać do 24r i zrobić pełne A. Ktoś też zrezygnował, ktoś chce robić? Nie wiem kiedy najlepiej się za to zabrać, są różne plotki na temat dalszych zmian.

Gość gość
ja chce robic, skonczylam w grudniu 24, zaczynam kurs na wiosne i mam nadzieje, ze uda sie zdac egzamin do jesieni 😭

Gość gość
Powiem tak zdałam na starych zasadach rzutem na taśmę i jeździłam w zeszłym sezonie swoim suzuki i powiem tyle nie zdalabym prawka na nowych zasadach no chyba ze cos by sie stał ;)

Gość gość
a powiedz mi jak to jest z tężyzną fizyczną u kobiet chcących zdobyć takie prawko ?? czy powinnam popracować nad siłą mięśni zanim usiądę na motocykl ??

Gość gość
Szczerze ja uważam ze liczy sie technika i mozna byc naprawde mega kruszyna a swietnie jeździć problem pojawia sie w takich prozaicznych sytuacjach jak zaparkowanie w garaży przepchniecie motocykla czy chociaż postawienie na podpurce głównej.... Ogólnie trzeba sie nie bać prowadzić i nie spisać mięśni wtedy jazda staje sie bardzo przyjemna... Chociaż ja ważne 50kg i mam 170 cm i daje radę jeżdżę motocyklem który z pełnym bakiem waży prawie 225kg więc da sie ;)

Gość gość
Będą nerki. :classic_cool: Kobieta + motocykl = katastrofa! :classic_cool: