Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety z motylkiem

Polecane posty

Gość gość

Bardzo podoba mi się motylek. Im większy tym lepiej. Bardzo lubię je lizać pieścić i wszystko inne co przynosi mi i kobiecie satysfakcję.

Gość gość
Podoba wam sie wiszaca warga?

Gość gość
Podoba !!! Dla mnie to coś wspaniałego mieć taką kobietę.

Gość gość
wargi sromowe powinny byc schowane, odchylasz wargi wieksze i widzisz piekne ksztaltne platki :p wiele kobiet zmiejsza sobie ten wiszacy fald skory zwany motylkiem

Gość gość
Kiedyś wargi się wydłużało przymocowując obciążniki. Dziwi mnie, że teraz się ucina. Wargi są śliczne.

Gość gość
Zmniejszanie warg wewnętrznych jest bez sensu, ale marketingowcy szarlatanów od chirurgii plastycznej prowadzą na Kafeterii szeroką akcję wmawiania naiwnym kobietom, że powinny sobie zoperować c**y :O

Gość k43
gust nie podlega dyskusji, moja ciotka miała "motylka", przy okazji jakiejś tam operacji gin. zoperowała i jego. Wujek o mało się nie załamał , wiem to od niej ;) Poza tym chyba każda kobieta po porodzie ma wargi mniejsze wystające poza większe, czy się mylę?

Gość gość
Właśnie ! Ten biznes jest dość opłacalny i wmawia się kobietą że są nie atrakcyjne. Dla mnie jak już pisałem ten szczególny element urody kobiecej jest po prostu Boski i one z tym tak samo !

Gość gość
k43 mylisz sie, poród nie ma nic wspólnego.. Mi nic nie wystaje :]

Gość gość
Sylikonowe piersi już są obciachem, nadmuchane usta też są obciachem. Nikt nie podziwia tylko ludzie robią wielkie oczy jak można sobie to zrobić. Tak samo będzie z c*pkami, w których warg mniejszych wcale nie widać.

Gość gość
Też bym babę pognał jak by sobie coś tam przerabiała :)

Gość gość
Wśród gwiazdeczek szczególnie to widać. Nadmuchane wyglądają żałośnie. Mi się najbardziej podoba Shakira, która nie ma nic nadmuchanego.

Gość k43
ok tak gdzieś mi się to obiło o uszy, zresztą mało istotne. Nie przyszło by mi do głowy coś przerabiać, chyba dobrze że nie jesteśmy jednakowi, bo jak widać różne są upodobania. Ale to fakt, podatni na trendy napędzają komuś biznes.

Gość gość
k43 jasne że głupie tak robią i potem żałują. Niekiedy takie operacje źle wpływają na wygląd. Pierwsze momenty OK ale po latach :) katastrofa. K43 masz też motylki :)

Gość k43
hihi dzięki kafeterii uzmysłowiłam sobie, że jestem taką posiadaczką, tu się można jeszcze na starość wyedukować

Gość gość
Nie ważne, kto co ma. A jak facet ma prawoskrętnego, to skreślam, bo lewoskrętnego wolałabym? Nie wiem, ja to starej daty jestem, kiedyś zanim doszło do zdjęcia majtek, człowiek był zakochany po uszy i nawet jakby w majtkach nietoperz był, nie miałoby to żadnego znaczenia.

Gość gość
Kobiety z bułka są najpiękniejsze! Najładniejsze! Lecz gdy pojawi się taka z motylkiem to... poezja czytana z lampką dojrzałego i poważnego wina. Nie ma nic lepszego. Smak, jakość zachwytu i wygląu jest the best. 👄

Gość gość
*nieważne

Gość gość
k43 już kiedyś się chyba spotkaliśmy na forum :) Stara ? 43 stara ależ żeś dowaliła kobieto :) Jak masz motylka to na pewno Twój się też cieszy i pieści cię szczególnie namiętnie :)

Gość k43
mądrze napisane powyżej, tez jestem starej daty. Najpierw były westchnienia, "chodzenie" a dopiero za dłuuuuugi czas cos wiecej i nikt nie myślał o takich szczegółach. Te czasy już nie wrócą.

Gość gość
Normalnie miodzio, ale dla mnie osobiście powinna być obrośnięta. Po rozchyleniu ten okaz piękna wyszedł by na światło dzienne.

Gość k43
możliwe, choć nie za często tu zajrzę, pozdrawiam choć nie wiem kogo :) a 70 rocznik, to nie czasy zamierzchłe? miło mi

Gość gość
Oj już się atmosfera podgrzewa :) Coraz to piękniejsze cypule :) k43 znam te czasy i właśnie to było to pytanie jak ona tam wygląda i wsuwało się rączkę pod majtki. Jeszcze było szybciej jak nosiła pończoszki :)

Gość k43
czy o jednych czasach piszemy? ;) bo za moich to się patrzyło w oczy :D A jak sobie przypomnę jak pierwszy raz nad rzeką dotknęłam nagich pleców mojego chłopaka, to dziś dreszcz mnie przeszywa haha

Gość k43
młoda haha chyba muszę częściej ładować tu akumulatory .. ;)

Gość gość
Cieszę się że mój temat stał się tak oblegany :) Sądzę że wielu z nas lubi i kocha swoje motylkowe kobiety, a Jak ich nie ma to pozna i sam skosztuje tego cudownego uczucia przy różnych zabawach we dwoje :) k43 jesteś młoda i lubię Cię :)