Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalka86

mam męża a chce innych

Polecane posty

Gość lalka86

Jak to jest że mam męża a ciągnie mnie strasznie do innych? Pisać gadać cokolwiek. ... czuję potrzebę adoracji kogoś obcego. To takie fascynujące. .. ale boje się że mąż się dowie. Jednak to silniejsze ode mnie. Macie tak? jak sobie z tym radzić?

Gość lalka86
Ale czy to normalne. Kompleksow raczej nie mam nic mi nie brakuje. ...

Gość gość
Mam dokładnie tak samo, w dodatku kocham męża i bardzo mnie kręci ale lubie też adorację obcych facetów, trzymam się jednak w ryzach nie chce skrzywdzić mojego chlopa

Gość lalka86
Dobrze ze nie jestem z tym sama. Czasami myślę że jestem straszna egoistka bo mężowi nigdy bym nie pozwoliła na to co sama robie. To jest straszne

Gość gość
Daj spokój, jesteś zamężna a.nie martwa, można zarzucić oko na przystojnym facecie. Powiem więcej, wiem ze mój mąż robi to samo, kiedyś nie wiedział ze patrze, gdy rozmawiał z jakaś dziewczyna na basenie, ewidentnie flirtowal, uśmiechał się itd.nie mam mu tego za zle bo robię to samo, jednak zawsze zachowuje dystans inigdy nie ukrywam ze mam męża. Macie dzieci?bo my biteu i myślę ze jak się pojawia to się zmieni

Gość lalka86
Jestem juz mężatką 5lat a dzieci nie mamy. A w glowie takie głupoty

Gość gość
sam flirt z innymi to byłby wręcz podniecający dla faceta,np.że pociągasz innych,ale z nim się bzykasz,ale gorzej jak mąż już cię nie pociąga

Gość lalka86
Szczerze mąż już coraz mniej mnie pociąga. ..

Gość gość
No cóż, ku/res/two jest w genach :)

Gość lalka86
Proszę tu nikogo nie obrażać

Gość gość
Co prawda,to prawda.Wszystko ma swoją nazwę :)

Gość gość
moj sasiad tez ze mna flirtuje i szczypie po tylku jak maz nie widzi

Gość lalka86
No dzięki za szczerość

Gość lalka86
I zabawny na dodatek! :*

Gość lalka86
To mnie zjedz jak sie nie boisz że będziesz miał po mnie zgage :p

Gość lalka86
Smacznego.... no to czekam ;)

Gość lalka86
Im starsze wino tym lepiej smakuje...

zgadzam sie jesli chodzi o wina czerwone, ale ten tekst musialy wymyslic kobiety, zeby zrekompensowac sobie to, ze facet w wieku 60 lat znajdzie chetna 20 latke ale na odwrot to juz dosc karkolomne zadanie

Gość lalka86
Pogadamy jak bedziemy w starszym wieku... roznie to moze być. A teraz jest czas zabawy

roznie to moze być. x jak bedziesz miala sporo siana to moze pojdziesz sciezka cher, madonny itp, kto wie :-) x oczywiscie, baw sie! zeby sie dzialo, przez cala noc :-)

Gość gość
No to ja jestem jakas niedzisiejsza, poniewaz uwielbiam flirtowac z wlasnym mezem, erotyczne podteksty sa na porzadku dziennym, czy w domu czy przez telefon, do tego dochodza pikantne sms-y czy foty nawet :P Owszem, fajnie jest byc adorowannym przez obcych, to mile chociaz mnie specjalnie nie kreci, zwlaszcza, gdy podchody robi jakis zonaty bubek. Nie musze sie dowartosciowywac w ten sposob, bo wszystko, czego potrzebuje mam od swojego meza. ZS-moj drogi, kazdy sie kiedys pomarszczy, zestarzeje, czy to baba czy chlop, grunt to kochac kogos takiego, jakim jest mimo uplywu lat. A gdy jest milosc, gdy dba sie o zwiazek, to jest to jak najbardziej mozliwe z ta jedna jedyna osoba i do poznej starosci.

Gość gość
Moja siostra jest taka jak Ty i uwierz, ze w koncu nozka Ci sie powinie. Siora ma faceta i dziecko (swoja droga jest to zonaty typ, jeszcze sie nie rozwiodl, ma 2 dzieci z tego malzenstwa, ale mieszka z moja siostra i z nia tez dziecko ma). Ale ciagnie ja do wiecznej adoracji plci przeciwnej, wciaz sobie udowadnia, ze jest super i sexy. W jednym czasie flirtowala z 3 typami, jeden z nich mial kryzys z zona. Czula sie bezkarna, bo dojezdzala do pracy 50 km i jej facet nie znal tego towarzystwa. Az w koncu wszyscy sie kapneli, ze taka lasa jest na innych facetow, dostala opinie "szmaty" i bidulka zwolnila sie z praacy w obawie przed tym, ze jej facet sie dowie. Przyszla do mnie sie wyplakac, a ja nie pozostawilam na niej suchej nitki. Ze swoim facetem zrobila sobie drugie dziecko i na razie trzyma w ryzach swoje zapedy do innych mezczyzn.

Gość na_chwilę
Nie zamierzam cię obrażać, widocznie tak masz. Przykro mi jedynie, bo ja nie mam męża( a chciałabym), a jestem od ciebie duzo starsza. I ja umiałabym docenić tego jedynego, wystarczyłby mi on ,a Ty jednak nie doceniasz co masz.