Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ftfgyhghhg

Skonczylem 5 lat temu medycyne jezdze nowym A4 nie jestem nudziarzem a i tak zad

Polecane posty

Gość Ftfgyhghhg

na mńie nie chce. Co jest ze mna nie tak?

Gość gość
pewnie wymagania masz za duze nie patrzac na to jaki sam jestes :) teraz kazdy facet zachowuje sie jakby lustra nie mial w domu :) kazdemu marzy sie taka Siwiec czy inna sztucznosc ale sam krytycznie na siebie spojrzec nie potrafi audi i skonczone studia dla fajnej madrej dziewczyny to nie podstawa do wlazenia facetowi do wyra :) dla takiej Siwiec czy innej pustoty zapewne taaaa

Gość gość
pewnie duże wymagania...

Gość Ftfgyhghhg
I nie mam wygorowanych wymagan. Wlasciwie zawsze interesowaly mnie kobiety o przecietnej urodzie. Cos jest ze mna nie tak, zbyt dlugo to wszystko trwa.

Gość gość
jak jest medycyna i fura to powinna z pocałowaniem ręki i nogi wskakiwać do łóżka. a tu jeszcze jakieś wymagania dodatkowe. skandal.

Gość gość
hmm dziwne... może dopiero poznasz taką dla siebie, jeśli mówisz ze chcesz i nie masz jakichś wygorowanych wymagan

Gość Saharra1122
Może jesteś brzydki, albo poprostu trudno wchodzisz w relacje z ludźmi. Dziewczyny nie lubią nieśmiałych chłopaków

Gość Zuzanna Amelia ææ
A ja jestem krewna krolowej Anglii

Gość Dziewczyny nie lubia niesmialy
Dopiero tu jakas pisala ze lubia. Niesmialych i skromnych. Zdecydujcie sie w koncu.

Gość lalka86
Oj ja cie zechce chlopcze :p

Gość gość
Dziewczyny nie lubia niesmialy Drogi gościu :P większość dziewczyn NIE LUBI nieśmiałych. Są po prostu NUDNI do jasnej cholery! Siedzi to to całą randkę gapi się wzrokiem naćpanej owcy i milczy :P sory ale jak wykształcona kobieta o dynamicznym charakterze ma się DOBRZE BAWIĆ z milczącym nudnym kolesiem????? Równie dobrze mogę się umówić z własnym lustrem :P i gadać do lustra.

Gość gość
dla żywej energicznej i oczytanej samicy sexowny samiec to elokwentny i rozmowny samiec a NIE *****CZ! PANIAŁ? ROZMOWNY I ELOKWENTNY :P 2 trudne słówka - czyli taki samiec który zabawi mnie błyskotliwą i dowcipną rozmową :P TO jest atrakcyjne u faceta :P

Gość gość
a ty jasne wychodzisz z zalozenia ze kazda to taka dynamiczna i wyksztalcona albo ze jak wyksztalcona to dynamiczna bzdet ! kazdy powinien szukac drugiej polowki podobnej do siebie bo potem z takiej mieszaniny przeciwienstw i tak nic dobrego nie wychodzi moze autor sam milczek i spokojny ? zatem niech szuka podobnej do siebie

Gość gość
A co wy macie do milczących kolesi? Nie wiecie że mowa jest srebrem a milczenie złotem?

Gość gość
skoro dla ciebie samochód to taki atut że nam nim tu wymachujesz, to nie dziwię się dlaczego nikt nie chce być z takim pozerem...a człowiek po medycynie to już lepszy niż po zawodówce?? pozer.