Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Właśnie zauważyłam, że rano pojawiły się wyniki nowego sondażu w którym PiS

Polecane posty

Gość gość

prowadzi po raz kolejny miażdży platformę. Jednocześnie da się zauważyć na kafe wzmożoną aktywność antypisowską. Przypadek czy działanie opłaconych przez sepleniącego przygłupa lemingów? :D

Gość gość
część lemingów jest opłacona, a część robi to z własnej głupoty :D

Gość gość
Autorko,niedługo będziesz nazwana oszołomem i moherem.

Gość gość
B***h fight, lemingi pisowskie vs. lemingi peowskie!

Gość gość
przecież obie partie to nic nie warta swołocz, nie wiem czym tu się podniecacie

Gość gość
jak na razie jedyne tematy zakładają zwolennicy PISu, I kto tu sieje propagandę?

Gość gość
Wiecie co nigdy nie oddalam i nie oddam glosu na tuska i jego ekipe nienawidze ich z calego serca! Kiedys pokazywali w tv jak tusk byl w przedszkolu.dzieci przed nim nawet uciekaly i plakaly. W ogole to on chyba ma cos wspolnego ze zlymi mocami bo nawet ja patrzac dluzej na niego zaczynam sie bac. Brrrr

Gość gość
nie ważne jak kto wygląda, ale czy ma pojęcie jak poprawnie i sprawnie rządzić krajem

Gość gość
Pis 33 % i rośnie PO 22 % i spada :D

Gość gość
A mnie ciekawi kto, kiedy i na jakiej grupie robi te cale sondaze. Ja akurat nie znam nikogo ze swojego otoczenia, kto popieralby PiS (choc oczywiscie nie twierdze, ze sa za PO). W polityce trzeba nowosci, powiewu swiezosci, a nie wiecznie odgrzewanych kotletow. PiS to partia dla ludzi prostych, ktorzy sa krzykliwi, ale w glowie maja pstro (bo dla nich najwazniejsze jest to, co sasiad sobie o nich pomysli albo ksiezulek powie z ambony). I dlatego ja nigdy nie bede na nich glosowala! PO tez w wielu kwestiach mi nie odpowiada, ale oni sa przynajmniej bardziej myslacy, powsciagliwi w swoim zachowaniu.

Gość gość
19.02.14 l tego posta pisał typowy leming, wyjatkowy tuman :D

Gość gość
I tylko na tyle Cie stac PiSowski kudlu?

Gość gość
Gdyby nie głupota zachodnich województw PIS by rządził a ten kraj już dawno zostałby oczyszczony z komucho-żydów skazanych za swoją zdradziecka działalność na kary wieloletniego więzienia!!! Mogę wam przypomnieć historię Rumunii po 1990 roku gdzie wszyscy najważniejsi postkomunistyczni przywódcy ( u nas to byłby Jaruzel i jego ludzie i wielu UB-eków udających ludzi solidarności z "nocnej zmiany") zostali skazani i rozstrzelani lub powieszeni tam rozliczono się ze zdrajcami raz na zawsze!!!!!!

Gość CHERBATĘ
Rzygam pisem

Gość gość
Michnik zrobił ci wodę z mózgu .Tresura powiodła się znakomicie .Daj głos

Gość gość
PO jest bardziej myslace ? Ha ha ha juz siedem lat mysla i wymyslili -brak przemysłu nie ma wojska zaczeli niszczyc poczte i lasy zniszczyli juz szkolnictwo i służbę zdrowia a najlepsze jest to ze za to wszystko o obwiniaja PiS ktory od siedmiu lat nie rządzi .Ale pan premier cały czas mówi wdrożymy, zrobimy, planujemy , mamy zamiar i juz niedługo. No i co chwile wypuszczają i szczuja przeciwnika językiem tolerancji jakiegoś Niesiołowskiego czy innego Kutza