Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaska16

Czy zajdę w ciążę?

Polecane posty

Gość kaska16

Pomóżcie bo mam problem i strasznie się boję. Wczoraj kochałam się ze swoim chłopakiem założył gumkę i było cudnie, ale potem okazało się że nałożył ją na lewą stronę. Nie mam pojęcia czy zadziałała i nie zajdę w ciążę? Pomóżcie proszę bo się strasznie boję

Gość ogladamsoczi
jeśli nie pękła to nie zajdziesz w ciąże

Gość kaska16
dzięki - trochę mnie to uspokoiło, ale czy na pewno?

Gość ogladamsoczi
odpowiedz na proste pytanie/ czy prezerwatywa pękła? jeśli nie tzn. że nasienie twojego chłopaka nie miało jak wypłynąć poza nią i się przedostać do twojej pochwy.

Gość kaska16
nie pękła - to dobrze? tak? Kamień spadł mi z serca

Gość kaska 16
Na kolanach to się loda robi a nie wali do kościoła.

Gość gość
kaska zajdziesz:) i juz spadaj:)

Po pierwsze nie ma znaczenia którą stroną założy się prezerwatywę. Po drugie jeśli prezerwatywa nie pękła to w ciąże nie zajdziesz. A po trzecie coś mi tu nie pasuje w twojej Historii. Prezerwatywę nie za bardzo da się założyć na drugą stronę.Po prostu ciężko jest założyć kondona na odwrót. Zwinięta boki gumki najzwyczajniej się nie rozwiną. Gdyż boki gumki skierowane są do penisa a nie na odwrót.

Gość kaska 16
Jak spadnę to się poobijam, a to boli - nie chcę tego

Gość kaska 16
Jarek - też nie wiem jak on to zrobił, a może tylko mnie nabrał że była na lewej stronie?

Najzwyczajniej tylko cię nabrał że założył odwrotnie. A chociażby nawet ją tak założył to zajść w ciąże nie zajdziesz no chyba że prezerwatywa była dziurawa. Chociaż praktycznie to nie za bardzo możliwe. Sama sprawdź np na ogórku czy założenie odwrotnie to taka prosta sprawa, Jeśli mogę coś polecić to bardzo przyjemna jest pozycja od tyłu. Ty leżysz na brzuszku wyciągnięta z lekko rozłożonymi nogami bądź też złożonymi jak ci będzie wygodniej. A pod brzuszek i przednią część ud podkładasz sobie poduszkę tak by pupcia była lekko w górze. Twój facet siada na tylnej części ud tuż przy pupci i wchodzi w ciebie. Jest to pozycja coś w rodzaju jeźdźca. W czasie penetracji twój facet może to kłaść się na tobie bądź siadać.

Gość kaska 16
Robimy tak - to nasza ulubiona pozycja. Jego to strasznie jara a mnie chyba jeszcze bardziej bo wtedy czuję jak by miał mnie przebić.

Gość gość
kaska ty tylko połykaj to nie będziesz miała stresu:)

Właśnie ta pozycja jest jedną z najbardziej przyjemnych O ile nie najprztjemniejsza dla obojga kochanków. Wówczas wejście do pochwy staje się ciaśniejsze a sam penis wchodzi głęboki co daje podwójną przyjemność i kobiecie i facetowi.

Ja też zawsze jak uprawiam sex z partnerką to zaczynamy i kończymy w tej pozycji. Cudownie jest w tej pozycji finiszować we wnętrzu muszelki. Penis jest twardy muszelka ciasna a wytrysk dość silny. Oczywiście na taką przyjemność można sobie pozwolić tylko w dni kiedy kobieta wie że może sobie na to pozwolić.