Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pols

Dzisiaj w Warszawie po raz kolejny widziałem piękność z jakimś Turkiem kurduplem

Polecane posty

Gość Pols

w sklepach z ciuchami w centrum. kobieta z twarzy z gornej polki typowa pieknosc mozna powiedziec nieskazitelna (chociaz nienajmlodsza miala jakies 30 lat) a on? brazowa skora, czarne wlosy. niewiele wyzszy od niej. a ona poleciala na takiego. Polki to niestety idiotki nie gustuje w naszych rodaczkach

Gość gość
a ja cibie widzialm z ruska lala

Gość gość
po opisie turka można dojść do wniosku, że był gejem od kóz, także spoko

Gość gość
turcy sa piekni

Gość Pols
poszedłem za nimi do działu z bielizną ona zaczęła przeglądać majtki nie powiem w jakim sklepie.

Gość gość
Bo kobiety wolą opalonych mężczyzn z czarnym, mocnym zarostem, a nie anemiczne, białe popychadła w kolorze ptasiej kupy.

Gość gość
tak w kolorze ptasiej kupy hahhaah dobre hahaah

Gość gość
polskie szmaty wola każdego innego byle był z zagranicy,to tak jak kiedyś każdy chciał towar z pewexu,buractwo i siermiężność tkwi w genach tego zaściankowego narodu

Gość gość
Polki lubią ciapatych, bo tacy opiszą je później na swoich blogach jako łatwe i grube.

Gość gość
Co mnie jakiś brudas

Gość gość
On ma kase i moze zapewnić odpowiednia oprawę dla panny . Moj tez nie piekny ale bogaty , ja śliczna ale taka bidula :(

Gość gość
ale polki nie wiedza jednego, ciapaki szczególnie ci biedni inicjacje przechodzą z kozami, dlatego zachodnioeuropejki nie chcą za bardzo się zadawać z ciapakami ponieważ wiedzą że to zoofile więc łapią się na nich naiwne polki

Gość gość
Mężczyźni w Pl mają kompleksy, są sfrustrowani, sfochowani, agresywni wobec słabszych, ogólnie bardzo, bardzo mało męscy. Siła wewnętrzna, pewność siebie, opiekuńczość wobec kobiet (nie tylko wobec tych, od których czegoś się chce)? Polskie wymoczki nawet nie wiedzą CO TO znaczy. Nic dziwnego że każdy cudzoziemiec bije chłoptasiów polaczków na głowę.