Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lekko_wkurwiony

"Zrobię ci tylko ręką, bo mam chłopaka"

Polecane posty

Gość lekko_wkurwiony

2 tygodnie temu poznałem dziewczynę. Spotkaliśmy się kilka razy, było fajnie, aż wczoraj zaprosiłem ją do domu. Całowaliśmy się, atmosfera była coraz bardziej namiętna, gdy leżeliśmy w łóżku i zaraz miało do coś do sami wiecie czego, powiedziała mi "ale zrobię ci tylko ręką, bo mam chłopaka". Wkurzyłem się i kazałem się wynosić, bo nie powiedziała wcześniej, że ma chłopaka. Co o tym sądzicie? Dobrze zareagowałem?

Gość gość
Jak chciała, ci zrobić ręką, to trzeba było korzystać. Po tym być może by się zgodziła na coś więcej, a tak zostałeś z niczym.

Gość gość
bardzo dobrze

Gość gość
bardzo zle postapiles mogla ci zaczac robic reka to pozniej moze by i w buzie wlozyla a jak by juz tak daleko byla,to i palcoweczka tez by byla o pozniej to juz by sama sie nabijala bo by sie tak najarala zeby dymac sie chciala Ja to sam przezylem bo cierpliwy bylem ,a pozniej czesciej do mnie przychodzila i zemna sie rznela a chopaka odstawiala jak tylko umiala,i tak sie rozkrecila ze w wszystkie dziurki ja dymalem jak chec mialem

Gość lekko_wkurwiony
Ale ja nie chce z zajęta. Gdybym iwedział, że ma chłopaka, to bym się z nią nie spotykał.

Gość gość
bardzo dobrze zrobiłeś, co ona sobie w ogóle myślała? co, całowanie innego i robienie mu ręką to nie zdrada?!

Gość zgniła
dzieci siedza na kafe ....

Gość suka bez Pana
:DMatoły :D

Gość gość
suka:)

Gość Gość 234
Suczka bez Pana. Pragniesz banan??!!

Trza korzystać tzo by potem odciskełłów nie było na łapach ;):D

Gość lekko_wkurwiony
Tłumaczyła się, że nie zerwie z nim na razie, bo nie wie czy jestem tego wart. Głupia suka, kazałem s********ć na drzewo.

Gość Oburzona244
Bardzo dobrze zrobiłeś, Mój Drogi. Pieszczoty prowadzące do wytrysku to zabójstwo milionów nienarodzonych dzieci. Bądź z siebie dumny!

Gość gość
Było dla beki to zrobić, a jak już by z nim zerwała, kopnąć ją w d**ę. xD

Gość gość
Dobrze zrobiłeś. Widzisz, jak traktuje obecnego faceta. Jakby była z tobą, mogłaby robić to samo. Dobrze, że pogoniłes. :)

Gość gość
mogłeś się zgodzić na hand joba. wacek byłby szczęśliwy!

dzisiaj ma chłopaka, jutro nie ma, i znowu może ustami :classic_cool: nie ma się co przejmować

Gość gość
ALe palant mógł poczekać aż zrobi ręką hahahahha, frajer, co z tego że ma chłopaka, mało to się kobiet na boku puszcza? sam znam kilka i co z tego

Gość gość
Ja kiedys tak chlopakom mowilam,az pewnego razu poznalam mega przystojnego faceta, i po paru spotkaniach w kawiarni zaprosil mnie na kawe do siebie, i po jakims czasie zaczelam mu robic laske reka, ale po chwili moje przyrzeczenie peklo i wzielam do buzi zrobilam mu najlepiej jak umialam,ale ja sie tak podniecilam ze o chlopaku zapomialam ,tylko powiedzialam zeby mnie tez dobrze zrobil i zerznal mnie tak jak tylko moze i tak to zrobil. Od tego dnia z nim sie spotykalam,a chlopak tez wystarczajaco mial jak tylko przyjezdzal z UK na urlop

Gość gość
bardzo dobrze zrobiles, reka to niech se sama robi. Byle gownem z byle latawica nie ma sie co zadowalac. I tak zadnej przyjemnosci bys z tego nie mial. Bo co to za przyjemnosc reka z laska? Mysle,ze dobrze iz nie znizyles sie do jej poziomu

Gość gość
Moja dziewczyna też miała chłopaka. Ale się spisałem, bo teraz to ja jestem jej chłopakiem. Widocznie jestem dobry w te klocki. Niestety fajnie dziewczyny często są zajęte i trzeba je odbijać. Takie jest życie.

Gość lekko_wkurwiony
^ A nie boisz się, że Tobie też ją ktoś kiedyś odbije?

Gość pomaranczlala
ja z tym gosciem z 15,31 dlugo nie bede go jest slaby i ma malego a ja potrzebuje byc dziennie dobrze zerznieta i to nie raz jak jestem w domu

Gość gość
Eee, kiedyś na forum jakaś mężatka się chwaliła, że w pizzę zakz wjazdu wszelkich pojazdów, ale loda to już 5 razy zrobiła atrakcyjnym gościom z pracy i nie tylko.To się góściu łapą brzydzi i dziwi?