Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem z seksem

Polecane posty

Gość gość

Mam 20lat a moj facet 24. jestesmy razem 5Msc. problem jest taki,ze gdy sie piescimy jego penis nie jest calkowicie twardy i w seksie jest tak samo.ostatnio w ogole mu nie stanal. jestem dosyc atrakcyjna kobieta ale nie jakas miss.wiem ze jemu podobaja sie wysportowane kobiety ja cwicze od nie dawna. on jest sportowcem i pije oraz lyka rozne odzywki itd. co moze byc przyczyna? smutno mi jestem pewna ze on bardzo mnie kocha ale mysle ze nie jestem dla niego atrakcyjna:(choc on mowi ze jestem jego

Gość gość
najpiekniejsza .ale kocha mnie i moze dlatego to mowi:'-( co o tym myslicie ?

Gość gość
tez mysle ze o to chodzi i pewnie walil pod te piekne wysportowane i teraz taka ja normalna zgrabna kobieta go nie robie:( nie zalezy mi tak bardzo na seksie jak na tym zeby mu sie podobac :(

Gość gość
z poprzednim partnerem nie mialam takich problemow wystarczylo ze usiadlam mu na kolanach. a ten jest idealny w zyciu itd a w seksie czuje ze go nie podniecam tzn pokazuje ze fajnie itd jest ale penis nie stoi porazka.

Gość gość
jeszcze namawia mnie na tabletki anty. mam ochote mu powiedziec ze nie ma sensu truc sie tabletkami skoro seks beznadziejny wole juz go nie miec.

Gość gość
może bierze jakieś sterydy albo hormony od tego jajka się kurczą i zostajesz impotentem

Gość gość
sterydy na pewno nie. ale bierze duzo jakis kapsulek i do picia odzywki.mowi ze kazdy sportowiec to robi. bardziej podejrzewam go o te p****le kiedys wybuchne i kaze mu spadac do tych lasek z neta kocham go ale brzydzi mnie takie zachowanie. dla mnie to frajerstwo.