Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powinniśmy zaczac walkę z rządem jak Ukraińcy

Polecane posty

Gość gość

Oni walczą o swój kraj! Walczą! Nie dają sobą manipulować! A Polacy są głupi i naiwni bo rząd robi z nimi co im się podoba a my siedzimy cicho..i Tusk się cieszy

Gość gość
sami ich wybieracie do kogo te pretensje??

Gość Autorka tego tematuuu
A ty co masz do mnie pretensje ja akurat na wybory nie uczęszczam!

Gość gość
Niedługo wybory, na kogo głosujesz?

Gość gość
parówek nie jem więc nie narzekam, że niedobre

Gość Autorka tego tematuuu
Spadaj podszywie zlansowany masz mozg skoro cie tak śmieszą takie sprawy. Nie zamierzam głosować na nikogo..bo w rządzie są sami debile obecnie.

Gość gość
no i co, ze walcza? maja jakichs sensowych przywodcow albo program? I tu i tam oligarchowie, walczacy o kasę. Partia Svoboda jest nacjonalistyczna, probanderowska i chce pprzylaczenia do Ukrainy ziemi chelmskiej i przemyskiej. Poczytajacie sobie o niej. A nieswiadomi Polacy sie podniecaja.Ukraincy chce owszem, do Unii, ktora nasza opozycja nazywa burdelem i najgorszym zlem. Jak sie walczy , to choc trzeba wiedzic z kim i o co o nie,zeby wszytko rozpieprzac.

Gość gość
A co oni niby nie wiedzą o co walczą? Wiedzą! Walczą o wolność o dobro i pracę dla swojego kraju! Po co im program na co całe ceregiele? Jak mają taka władze z która nie mogą się w żaden sposób porozumieć i robią z nich niewolników własnego losu to wcale się ludziom nie dziwię że mają w d***e jakieś specjalne plany,programy walki..oni już mają tak nerwy zszargane że jest im wszystko jedno czy stracą własne życie w walce czy nie! Chcą dobra dla własnych dzieci ! Przynajmniej trzymają się razem ! To daje im siłę. A polaczki co? Zaraz by jedni się śmiali i mieli w d***e,inni by walczyli,a trzeci by stali w obronie władzy.. A tam wszyscy trzymają się jednego zdania że władza którą mają to zło i chcą ja zniszczyć ! I mają rację..przynajmniej nie dają się tym głupio obietnicom,i manipulacji!

Gość gość
wszyscy= kilkanaście tysięcy coś mała ta ukraina

Gość gość
To idzcie walczyc, ja sie zdrzemne 💤