Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

codziennik odchudzającej się grubaski

Polecane posty

Gość gość

Ś- 2 mormonki z serem białym ze szczypiorkiem O - kasza z kiełbaską K - 2 mormonki z wędlinką 2 banany serek waniliowy duży Ocena = źle bo nie powinnam zjeść serka ani 2 bananów a na obiad coś lepszego Poniżej krytyki a ja przecież poddawać się nie chce i zamierzam dalej walczyć o szczupłą sylwetke Jestem z siebie niezadowolona ale ta porażka mnie tylko wzmocni i jutro dam z siebie wszystko Cel uświęca środki a konsekwencja jest moim kluczem do sukcesu

Gość gość
co to sa marmonki ? kasze lacz tylko z warzywami,nie z bialkiem babany i serek wurzyc na stale

Gość gość
Kasza jest ok. Kiełbaska, no zależy jaka, ale zwykle są tłuste. To moje menu wyglądało dziś tak: śniadanie - 4 kromki chleba z dżemem (4 bo zostały te przy piętce, normalnych by wyszły 2) obiad - 2 małe placki ziemniaczane (pieczone, nie smażone na tłuszczu), chochla gulaszu z kurczaka z dużą ilością marchewki i cebulki, buraczki gotowane kolacja - jabłko Nie odchudzam się, ot, tak jem. Przestań się obżerać tłustym i ciężkim żarciem to waga sama zjedzie.

Gość gość
też jestem ciekawa co to są mormonki? może jakaś odmiana bułek? i pytanie do czemu nie można do kaszy z warzywami dorzucić mięsa? ja często jem właśnie taki zestaw kasza + gotowany kurczak + warzywa, jestem w trakcie odchudzania więc to źle że tak jem?

Gość gość
No właśnie, tych mormonek nie ma w googlach?? x Ja też kaszę z mięchem jem. Ważne, żeby nie jeść dużo, a jednocześnie jeść urozmaicone potrawy z dużą ilością błonnika. Nie widzę powodu żeby nie łączyć węglowodanów z białkami, jeżeli się tych węglowodanów nie wpiernicza nie wiadomo ile. Cudów nie ma laski, trzeba ograniczyć ilość kalorii, to i waga spadnie. Człowiek to nie perpetuum mobile i powietrze w biodra nie idzie.