Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chce kupić samochód

Polecane posty

Gość gość

mały miejski żeby mało palił taki do17tyś co byście polecili i czy myślicie że samochody z auto-handlu wszystkie są jakieś lewe tzn bite i takie tam bo ja mam właśnie takie doświadczenia

polo najlepiej automat najlepiej od pierwszego, znanego sobie, właściciela najlepiej w wieku ok. 5 lat raczej mało realne, ale pomarzyć można :)

Gość gość
od znanego to by było najlepiej ale nie znam nikogo takiego

Gość gość
Byle nic z grupy vag

Gość gość
polo omijaj szerokim łukiem ..

Gość gość
Dozbieraj jeszcze z 3 tyś zł i kup sobie Hyundai i20. Jak dobrze poszukasz to uda Ci się kupić egzemplarz który jeszcze jest na gwarancji producenta. Omijaj niemieckie złomy. :classic_cool:

Gość gość
bo volkswagen to zło, zemsta hitlera , najgorszy stosunek ceny do jakości

Gość gość
a chevrolet spark?

Gość gość
mały piździk

tyle tylko, że piszemy o małych miejskich samochodach, więc nie widzę sensu rozmowy o większych pojemnościach

2l na mały samochód to jest dużo- ty podejrzewam chcesz buczeć tym silnikiem pod remizą. Kobietom o to nie chodzi, bo przed kupnem samochodu rozważają wiele za i przeciw- w tym ekonomię.

Gość gość
Mały? Dzisiejsza klasa b dorównuje starym kompaktom a tak królowały 1.8 t i 1.9 tdi i nikt nie narzekał

Gość gość
toyota yaris albo vw polo/golf najlepiej z prywatnych rąk, warto się uzbroić w cierpliwość i poszukać trochę dłużej a znaleźć perełkę, bo zajechanego kapcia możesz trafić każdej marki. Fajnie jest mieć ekonimiczne auto, jednak warto też zwrócić uwagę na awaryjność danego silnika, nieraz 1.6 są nie do zdarcia a 1.4 czy 1.8 często się psują albo czasem bywa i tak, że 1.4 spali więcej niż 1.6 Sama mam samochód z 5-litrowym silnikiem, ponieważ jest on bezkonkurencyjny :) Jak się już zdecydujesz na markę to poczytaj dużo o danych technicznych a będziesz lepiej przygotowana do zakupu :)

Gość gość
mój znajomy ma fiata 1.9 jtd, drugi fabie 1.2 i fiat nie dość ze szybszy to pali mniej

Gość gość
no właśnie?

Gość gość
BMW e36 w kabrio full opcja! Ogólnie taki ja chcę sobie zapewnić. Ale to zależy od gustu. Może audi a6 ;)

Gość gość
I nie kupuj automatów! O wiele wiecej palom niż w manualu : ) Miałam passata w dislu 1.9tdi w automacie i palił mi 14,5 po mieście. W manualu około 0.9 ! Oczywiście automatem też trzeba umieć jeździć,aby jeździć ekonomicznie!

Gość gość
Oczywiście lubię szybko jeździć dlatego może tak nieekonomicznie : ) Ale polecam disla ; )