Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ducati

Czy warto pokochać osobę drugi raz???

Polecane posty

Gość ducati

czy ktoś mi pomorze ;historia jest krótka ; usunięta została ciaża moja kobieta się obwinia o to .wyjechała do ojca a gdy wruciała to jagby wpadła w depresie .a działo sie to rok temu a dopiero dotaro do niej niedawno

Gość gość
Warto! Widzę,że jesteś mądrym facetem. Rozumiem,że by cię zdradziła,okłamała to nie polecała bym wracać,bo to zazwyczaj się powtarza,ale w takim przypadku myślę,że to ma sens.. ona teraz potrzebuję kogoś bliskiego skoro twierdzisz,że tak z nią źle.. nie powinniście się moim zdaniem rozstawać(no chyba,że był inny powód niż aborcja). Walcz o nią!

Prawdziwej miłości,nigdy się nie zapomina.Czy ty jej to wybaczyłeś,kochasz ją nadal?

Gość gość
Chyba musiał być jakiś powód,że zdecydowała się na aborcję.. mogła być niegotowa bądź dręczyły ją kłopoty finansowe.. jest wiele powodów! Dziewczyna się pogubiła i dobrze by było ją wesprzeć. Ma to sens jak dla mnie teraz decyzja nalezy tylko do ciebie...

Gość gość
albo kochasz albo nie, bez kalkulacji :D co to wg ma być czy warto pokochać .. zaplanujesz sobie i nagle milosc przyjdzie?