Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aga 22222

KOCHANI WITAM WAS,WSZYSTKICH:)

Polecane posty

Gość Aga 22222

ja również niestety dotknieta jestem, borderline.ale obojętnie co by,sie nie działo nie samookalejczajcie się i nie, targajcie się na swoje życie.sama najlepiej wiem co, czujecie jesteście rozdarci czujecie jakbyscie mieli 2 osobowości.niesamowity ból,nie raz uczucie pustki,furie badź euforie.pod wpływem emocji krzyczycie wyrzywacie się, na bliskich po czym macie niesamowite wyrzuty sumienia. bo tak naprawdę nie chcieliście nikogo skrzywdzić.nie miejcie wyrzutów sumienia bo to przez chorobę cytujac antoniego kępińskiego;nic co robimy nie jest dobre czy złe jest po prostu ludzkie.<3 nie znaczy to jednak,iż jeśli mozecie sie powstrzymać a robicie coś złośliwie jest to usprawiedliwione. wierzcie mi jestem ostatnią ,osoba która parę lat temu poleciłaby psychoterapie.teraz jestem pierwszą osobą, która ją poleca bo dzięki niej zrozumiałam że najwazniejsze jest aby pokochac siebie i ze, wszyscy jesteśmy niewinni.ponieważ kolejny raz cytując antoniego kępińskiego;nic co robimy nie jest dobre czy złe jest po prostu ludzkie.<3

Gość gość
Dzieki za ten wpis ,ja tez uwazam ze dobrze prowadzona psychoterapia naprawdę pomaga .Z tym ze trzeba wspołpracować z terapeutą w przeciwnym razie nic z tego nie bedzie .No i trzeba wierzyć w Siebie :-D Powodzenia Aga :-D