Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki biznes w uk?

Polecane posty

Gość gość

Mysle o jakims malym biznesie. Mam rozne pomysly i nie moge sie zdecydowac. Moze podzielicie sie swoimi doswiadczeniami. Chodzi o cos malo skomplikowanego, zeby pogodzic z inna praca. Handel na ebayu juz przerobilam, wiec odpada. Moze catering? Jezeli tak, to co konkretnie? Inne uslugi? Nie chce lokalu, tylko cos co mozna z domu robic. Dziekuje za wszelkie sugestie :)

Gość gość
To co? Nic mi nie podpowiecie???

Gość gość
Mozesz na przyklad robic polskie dania i rozprowadzac je po polskich sklepach np. pierogi , krokiety , bigos , jakies salatki , kopytka itd

Gość gość
tez o tym myslalam, ale znajomi odradzaja.

Gość ex_debill_znowu_po
jak masz różne pomysły to je przedstaw i będzie wtedy można wyrazić swoje zdanie:)

Gość gość
A czemu znajomi odradzaja ? W taki interes za duzo inwestowac nie trzeba , ani zadne to ryzyko . Pochodz po polskich sklepach zapytaj czy sa zainteresowani , jesli tak to zbierz zamowienie ile czego i tyle . U mnie w polskim sklepie sa wlasnie domowe pierogi i krokiety , ale za dobre niestety nie sa i ja nie kupuje ale musza schodzic bo co tydzien jest nowa dostawa .

Gość gość
dzieki za odpowiedzi. odradzaja, bo probowali i mowia, zeby nie nastawiac sie na zarobek na Polakach.... ile mozna zarobic na takich pierogach w sumie. nie mieszkam az w takiej metropolii, zeby zbic na tym kokosy. za dobre pierogi poza tym trzeba zaplacic, a doswiadczen znajomych Polak zamiast za takie zaplacic woli albo tandete ze sklepu, albo sam zrobic :) tak jak z innymi rzeczami. ja mam czas na cos dodatkowego jakies 3 godz dziennie, nie wiecej. myslalam o wypiekach, jakims lekkim cateringu, sprzedazy perfum, nawet o wyrobie mydla ;) przerabialam sprzedaz ciuchow i zabawek - porazka.

Gość gość
up

Gość anulka123456
no ja tez poprosze o szostke w totka!:):):) jak ktos ma dobry pomysl na biznes to na pewno jest na tyle rozumny zeby sie nim nie dzielic na forum lol

Gość gość
jak robisz pierogi w londynie to nikt ci nie zrobi konkurencji w menchesterze lol