Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Licealista

Miłość a wiek.

Polecane posty

Gość Licealista

Rok temu poznałem pewną dziewczynę o imieniu Weronika. Była ode mnie 2 lata starsza. ja jestem 95 a ona 93. chodziła do 4 klasy średniej ja do 2. Poznaliśmy się bardzo szybko raczej z mojej inicjatywy i tu mówie od razu nie przez fejsa itd. normalnie w szkole zagadałem bo akurat nadarzyła się okazja. Ze znajomości po przyjaźń i sympatię. Byliśmy ze sobą 2 miesiące ale kompletnie się nie zgrywaliśmy bo ona kończyła szkole, miała swoich znajomych wiadomo dorosła dziewczyna... a ja młody leszcz. Teraz po roku zadzwonił do mnie telefon. To była ona weronika. Wraca do rodzinnego miasta ze studiów i było by jej miło jakbyśmy się spotkali. Dziewczyna moich ideałów. Kręcone włosy, okularki, blondiii noo super. Ale w tej chwili nie wiem czy coś zaczynać działać w tej sprawie. w tej chwili mam prawko moge do niej pojechać w każdej chwili bo mieszkamy od siebie w 30km odległości. ale boje się czegoś zaczynać. Pewne kwestie mnie trzymają. a mianowicie to ze jest 2 lata starsza i to , że po prostu jest nei wierząca a ja jestem katolikiem. Razem super się dogadujemy. jest nam tak dobrze , ze ostatnio 3 godziny minęły jak chwila na ławce w galeri.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować