Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karmadynka

KOCHAM MOJEGO BYŁEGO FACETA!!!!!

Polecane posty

Gość karmadynka
Podaj jskis kontakt. GG albo e-mail

Gość gosc2005
A czy czy powodem nie jest to, ze wiesz, ze sie z kims spotyka? Jest ci przykro, to zrozumiale, ale on przeciez nie jest przedmiotem, ktory mozesz sobie wziac i zatrzymac. Daj mu wolnosc.

Gość gość
To ja co mam ten sam problem:) mój email jolkarosiek@wp.pl napisz:)

Dołączam do grona porzuconych. To bardzo boli. I rzeczywiscie przez pierwsze miesiące wydaje się, ze nie możesz bez niego żyć. Robisz wszystko, by choć na chwilę odsunąć od siebie ból. Tracisz radość życia. Potem kolejne przeżywasz jak zombie udając przed większością swiata, ze jest w porządku, gdy tymczasem w Tobie wrze ze smutku, żalu i tęsknoty za dawnym życiem. Uwierzcie, znam to. Co robić? Po pierwsze Karmadynko i inne kobietki- potrafisz żyć bez niego. On Cię nie kocha a Twoja miłość nie wystarczy, by zaleczyć rany i odbudować zaufanie. Sama nie do końca sobie poradziłam z rozstaniem, ale wsparcie przyjaciół i rodziny daje mi siłę. Pozwalam sobie na dni zupełnej depresji i smętów, ale potem zdaje sobie sprawę, że chce mieć przy moim boku kogoś kto mnie kocha. Zasługuję na to.

Gość karmadynka
Zadne wsparcie nie pomaga... ani przyjaciol ani rodziny... Ja chce z Nim byc. pragne tego najbardziej na swiecie. Jest dla mnie najwazniejszy!!!!

Gość gość
A można wiedzieć ile macie mniej więcej lat i ile byliście razem?

Gość karmadynka
30l 5lat

Gość gość
Kurcze, to rzeczywiście nie dość, że nie jesteście już dziećmi to do tego mieliście długi staż... A czy on z kimś teraz jest? Bo pisałaś o jakiejś małolacie z dzieckiem.

Gość karmadynka
Ponoć spotyka sie z jakas k***wka ,malolata z dorobkiem..

Gość karmadynka
Czy nikt nie potrafi zrozumiec jak bardzo cierpie z powodu straty najwazniejszego dla mnie czlowieka na swiecie???! Chce go odzyskac i zrobie wszystko. Nie wiem od czego zaczac..

Gość karmadynka
Czy nikt nie potrafi zrozumiec jak bardzo cierpie z powodu straty najwazniejszego dla mnie czlowieka na swiecie???! Chce go odzyskac i zrobie wszystko. Nie wiem od czego zaczac..

Gość karmadynka
Hallo jest tu ktoś? ktoś kto pomoże i wesprze...???

Gość gość
Masz 30lat a nie rozumiesz,że jak odszedł od Ciebie to nie kocha. Jak można się tak poniżać i szaleć za kimś kto nie jest nas wart.Miej trochę szacunku do siebie i godności własnej. Pokochaj najpierw siebie bo z tego co piszesz to wnioskuję, że Ty też go nie kochasz tylko chcesz mieć go na własność.Opamiętaj się kobieto i nie pisz głupot chyba ,że prowokujesz.

Gość gosc2005
K***wka??? Malolata z "dorobkiem"??? Na pewno nie masz 30 lat!

Gość karmadynka
Dlaczego nikt nie rozumie jak bardzo tesknie i kocham??!!! To nie jest moj kaprys! tylko z nim chce przejsc przez zycie. Mam dokladnie 30l.

Gość karmadynka
Nie no pewnie! najlepiej na wrzucac mi od starych i glupich!

Gość gość
Prosze, doradzcie coś... Jak moge Go odzyskac??

Gość gość
ja Cie rozumiem, tez kocham byłego, ktory mnie rzucil ok.5 miesiecy temu, nie chce wrocic, mimo, ze kontakt mamyi mowi, ze dalej cos do mnie czuje, jak mnie rzucil mowil, ze nie kocha i to nie jest to :( On jest w Twoim wieku ja 9 lat młodsza, ale co tam - zaraz pewnie ktoś napisze, tzn inteygent REGRES , że z kolei młoda i naiwna :D :) No i dodam, że dalej sie nie pozbierałam i pewnie szybko nie pozbieram.

Gość gość
no tego Ci nikt nie powie, ale moge napisać jak go całkowicie nie stracić - na swoim przykładzie..otóż na pewno za nim nie latać!! Ani tego nie okazywać, jak ja przestałam to widać, że coś go ruszyło,

Gość karmadynka
j arowniez przestalam latac... ale to nie daje rezultatu bo On ma swiadomosc ze ja Go kocham...