Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

UWIELBIAM ZESPOL FIGO FAGOT

Polecane posty

Gość gość

ale mają super piosenki :( jeden z lepszych polskich zespolow

Gość gość
O Boże, Boże, Boże, Bożenko, Jak mogłaś to robić z cyganem? O Boże, Boże, Boże, Bożenko, W czym jestem od niego gorszy? I Jezu, Jezu, Jezus Maria, Pękłaś, serce moje, O ja pier, ja pier, ja pie**le Lejcie mi wódki, W szklance utopię smutki Nic tak nie boli jak zdrada Zdrada z cyganem. Babę trzeba pilnować, Albo się nie denerwować Nic tak nie boli jak zdrada, No chyba, że z cyganką, Chłopu trzeba dawać, Albo się nie dziwić On bił cię w du, du, du, dużym pokoju, A Ty mu o******ęłaś... Sweter, bo miał gołe plecy, Nie chciałaś żeby się zaziębił Czy o mnie kiedyś tak zadbałaś? Nie, a wręcz przeciwnie, Teraz idę do Barbary, Na nocne bary-bary-bary Nic tak nie pachnie, jak wódka, No chyba, że z kolegami, Wódkę trzeba żłopać, A nie z boku stać, stać, stać, stać, stać Póki stać mnie będę szalał I zdrowia nie żałował, Każda dama ma cenę, Trzeba po prostu pytać, A nie czaić się z kwiatami Nic tak nie wchodzi, jak wódka, Wódka, pod disco polo, Disco czesze nutą, a polo-alkoholo. Nikt tak nie kradnie, jak cygan, Z cygańskiego taboru, Wykorzysta, okradnie, Szukaj wiatru w polu Myk, myk, myk disco polo, Polo, polo, polo Myk, myk, elegancja - Francja, Dawidy Bankowe. Myk, myk, myk disco polo, Polo, polo, polo Myk, myk elegancja - Francja, Dawidy Bankowe. Myk, myk, myk Dawidy Bankowe Myk, myk disco polo,

Gość gość
są super bo polewają z patoli - discopolowców :) najlepsze, że wielu tępych patoli nie jest tego świadomych :)

Gość gość
ryją z patologii na maksa, tyle że patole nie są na tyle inteligentni aby się tego domyślić

Gość gość
i z cyganów, a cygani wystosowali do prokuratora na nich donos? :O

Gość gość
co mają wystosowywać skoro każdy wie, że cyganie i patologia to jedno i to samo

Gość gość
hahahah no właśnie

Gość gość
lubie ich, fajnie parodiuja polskie wiesniactwo, ktorzy nie sa nawet tego swiadomi i mowia nieraz "to jest c*****e" zeby pokazac inteligencje

Gość gość
*ktore nie jest

Gość gość
fajnie wysmiewaja tez politykow

Gość gość
super kapela, właśnie słucham :)