Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ciąża chyba skoczę

Polecane posty

Gość gość

ja p******ę, nowy facet, wszedł we mnie do połowy i od razu wyszedł, bo w fali uniesień zapomnieliśmy o gumce i jestem w ciąży. przez******* preejakulat czy inne g***o. jak można być takim pechowcem jak ja? :o :o :o :o

Gość gość
czy to jest w ogóle kurna możliwe? bo mam wrażenie, że zaliczyłam jakieś niepokalane poczęcie :o

Gość gość
jeżeli "wszedł" to mógł coś "zostawić". Co w tym dziwnego.

Gość gość
nieeee, czułabym to. ogólnie czuję się pokrzywdzona przez los, bo moja współlokatorka, która przez 3 lata jechała na przerywanym nigdy nie wpadła, a ja za pierwszym razem (zawsze się zabezpieczam, teraz zrobiłam totalną głupotę i za to zapłacę)... żeby to jeszcze jakiś seks był, a nie włożenie na 3 cm i wyjęcie i dokończenie już w gumce. przecież to śmieszne :D

Gość gość
zresztą kompletnie się tego nie spodziewałam, że to jest w ogóle możliwe, bo podobno w ciążę wcale nie tak łatwo zajść. poszłabym wtedy do gina od razu, ale byłam pewna, że przy takim czymś żadna ciąża mi nie grozi. jeszcze dużo piłam ostatnio, teraz się boję, że będą tego konsekwencje, bo dopiero dzisiaj się dowiedziałam, że to co czuję to nie objawy okresu tylko faktycznie ciąża :(

Gość gość
jajeczko żyje tylko 24 h wiec jeżeli mialas owulacje i on byl podniecony tz juz mu troche pocieklo z penisa (plyn z domieszka plemnikow zawsze jest) to zapłodnienie jest prawdopodobne na 99%. mialas wtedy owulacje?

Gość gość
przez pierwsze 4 tyg zarodek odzywia sie z tz zoltk nie z organizmu kobiety wiec spoko o alkohol

Gość gość
nie miałam, byłam dobry tydzień jak nie więcej po owulacji. ale w sumie nie mogę tego wykluczyć, bo parę miesięcy wcześniej sypnęły mi się hormony, okres rozregulował, w jednym miesiącu miałam nawet wrażenie, że mam owulację dwa razy, więc porażka :( no nic, muszę z tym żyć teraz.

Gość gość
dziękuję :) akurat przez 2-3 tygodnie nadużywałam alkoholu i to solidnie, a wtedy akurat byłam na starcie ciąży, kamień z serca.

Gość gość
skad pewność ze to ciaza?

Gość gość
nie wierze, prowo

Gość WciazBardziejObca
Bedzie dobrze zobaczysz;) tylko nie pij!;)

Gość gość
po tym co napisała tz ze byla tydzien po owulacji to nie mozliwe ze jest w ciazy wiec czekam na odp skad ta pewnosc? test robila czu jak? pewnie im guma pekla