Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Meczy mnie zwiazek z moim facetem

Polecane posty

Gość gość

W ostatnim czasie mamy kryzys.Nie potrafimy sie dogadac, ciagle sie klocimy. On uwaza ze wszystko jest w porzadku a mnie az w srodku rozsadza. Rozmowy nic nie daja.Bo ciagle jest tak samo. nie mam juz sil.

Gość gość
Też tak miałam. Identycznie. Tak się wkurzyłam jego biernością, że miałam nawet ochotę go zdradzić. Nie zrobiłam tego, za to stopniowo zaczęłam oddalać się od niego emocjonalnie, a później i fizycznie. Po pół roku od naszej ostatniej kłótni na ten temat - zerwałam.

Gość gość
ja mysle ze roztsanie to tylko kwestia czasu

Gość Onaaaaaaaa
Moim zdaniem każdy związek ma kryzys. Miałam dość podobną sytuację, ale jakoś to przeszliśmy, tyle że mój staż w związku nie jest jakiś ogromy. Czasami warto zawalczyć, a jeżeli Tobie już nie zależy to nie warto w to dalej brnąć.

Gość Kinky Boeing 777
:D

Gość gość
jak wygląda wasz kryzys, mój związek mnie meczy i nie wiem już co robic, chociaż wydaje mi się ze mam zbyt wysokie wymagania i dlatego jestem taka niezadowolona, chociaż uważam ze dobrze trafiłam to chciałabym lepiej

Gość gość
może po prostu przestaliście do siebie pasować? Jeśli oczekujesz czegoś więcej niż on, to zły znak. Mówi się, że miłość to osoby, które patrzą w tym samym kierunku...No więc, jak z Wami jest?

Gość gość
oczekuje więcej zrozumienia, zainteresowania choć mam go naprawdę mnóstwo mam swoje ideały związku i wydaje mi się ze to jest nie do osiągnięcia, oczywiście konflikty też są ale bez nich to by było chyba udawanie i sztucznie choć oczywiście bym wolala aby ich nie bylo