Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nienawidze facetow to potwory

Polecane posty

Gość gość

Boje sie ich. Najpierw moj ojciec psychopata ktory znecal sie nade mna, potem kazdy facet mial cos nie tak z deklem. Oni sa pieprznieci, ohydne samcory. Znam tylko ednego normalnego, zawsze okazywal mi szacunek, byl uprzejmy, zona widac ze szczsliwa, dzieci spokojne i zadowolone. Jeden na 200 ktorych poznalam. Oni sa naprawde niebezpieczni,rania bez wyobrazni, bez skrupolow, jakies szpile wbijaja, podteksty, testowanie wytrzymalosci. Rzygam nimi, boje sie, jak widze faceta staje sie agresywna

Gość gość
a czemu nie zwracasz uwagi na tych normalnych?

Gość gość
Murzyni są podobno lepsi i mają większe penisy

Gość gość
rozumiem Cię autorko mam podobnie... trzeba zaczac ich wykorzystywac i niszczyc tak jak oni nas zniszczyli :)

Gość gość
ojciec ci wzor mezczyzny w mozgu uksztaltowal i do niego wracasz, a nie wszyscy

Gość gość
Facetów trzeba wykorzystywać, też nienawidzę tych przyglupow, nie oszukujcie się że będąc miłe i ciepłe oni będą za wami latać. Tylko wykorzystają wasza naiwność. Dla facetów trzeba być podłą i wyrachowania suka

Gość gość
Murzyni są lepsi, serio Wiążcie się z Murzynami

Gość gość
Facetów trzeba wykorzystywać, też nienawidzę tych przyglupow, nie oszukujcie się że będąc miłe i ciepłe oni będą za wami latać. Tylko wykorzystają wasza naiwność. Dla facetów trzeba być podłą i wyrachowania suka - masz rację a im wczesniej sie to wcieli w życie tym lepiej, A TAKą miłą i uległą to można być ewnetualnie po 35 roku życia jak już łąpiesz sie byle czego byle nie być samotną, dopoki jest mlodosc, zdrowie, uroda to trzeba korzystac z tego na maxa

Gość gość
ja nie wiem ale przecież kobietki są zarąbiste, widocznie trafiłaś na gejowatych złamasów

Gość gość
Murzyni to przyszłość Polski i Polek Tylko z Murzynami Polki powinny wiązać się