Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość motyw  złego snu

nie chce mi się żyć

Polecane posty

Gość motyw  złego snu

i nie o to chodzi że wołam tu o pomoc ,bo się zabije , nie nie zabije się ,nie mogę ,mam dziecko i wspaniałego psa . Faceta i stałej pracy brak ,ale nie w tym ból. Ból w samym życiu , czuję się taka kr**** jak chińska porcelana. Od lat choruje na depresje ,to straszna choroba , po prostu chciałam napisać jak dziś boli dusza , moze gdzieś w sieci jest podobnie cierpiąca osoba , bo tak cholernie nie chce być tym "skwaszonym malkontentem,społecznym gówn.em" Na marginesie życia ,szerokie linie zajmują piękni ,młodzi ,bogaci ,przebojowi,lecz bez serca zasad,wartości. To mnie boli !

Gość motyw  złego snu
administracjo ! kr**** ???? KR****** to jakaś inwektywa czy normalny polski przymiotnik ???

Gość motyw  złego snu
k.********** niczym porcelana , administracjo co ty palisz ,ja tez to chce

Gość motyw  złego snu
no dobrze to nie k_************ a delikatna ,lepiej ?

Gość gość
k/r/u/c/h/a :) rozumiem co czujesz, też tak miałam... teraz akurat mam po co żyć, mam plany do zrealizowania

Gość motyw  złego snu
I to powyżej mnie dobija ,ten debilizm wtórny ,ta ignorancja ,świat mnie dobija ,ludzie ,ich priorytety i wszechobecny debilizm ( na każdym szczeblu)

Gość motyw  złego snu
laska ja z tym gównem walcze juz osiem lat ,wraca jak bumerang, zabrzmi to niewiarygodnie ,ale ...wolałabym raka , przynajmniej bliscy (?!) nie mówiliby że "zdziwiam" i to z nudów i lenistwa albo ( moja matka) bo nie chodze do koscioła.

Gość gość
ja też mam depresję, wpadłam w nią przez problemy rodzinne ale teraz minelo tyle lat...depresja jest ciągle, zmieniłam sie w zgorzkniałą osobę, która nie ma nawet 25 lat , nic mnie nie cieszy, nie bawi, głównie kpie , ironizuje, szydera... nie chce mi sie chodzic na radnki ani byc w zwiazku , chociaz przeraża mnie mysl ,że za 10 miesiecy bedzie sylwester i nie bede miala z kim spedzic, w zasadzie to gdybym jutro sie juz nie obudzila to byloby super, nie chce mi sie zyc, nie widze sensu w niczym, nie mam energii i sily, takze autorko nie martw sie nie jestes sama... wiekszosc wrazliwych predzej czy pozniej dopada taki stan w jakim sie znajdujemy :(

Gość motyw  złego snu
ale kogo tu na kafe to interesi , gdybym pokazała cycki to inna sprawa.

Gość Leniwy Sqrwiel
To wiecie co robić :classic_cool: Skakanka i strych 🖐️ Przynajmniej przerwiecie swoje bezsensowne istnienie i staniecie przed Absolutem

Gość gość
Leniwy, racz zabrać dłoń z kootangi i odpisz na któryś z tematów 😠🖐️))

Gość motyw  złego snu
myślisz że umrzeć to tak łatwo , pyk i po tobie , super jak jesteś sam ,a jak masz kogoś kto bez ciebie sobie nie poradzi ? Pcham więc swoje taczki obłędu bo raz ,mam ten bal ...smutny bal

Gość Leniwy Sqrwiel
Oj tam dzieckiem zaopiekuję się rodzina zastępcza :) Ogólnie to się dziwie . Chyba macie facetów którzy nie potrafią zadbać o swoją kobietę 🖐️

Gość motyw złego snu
skurfiel nie ogarniasz ,za duzo jarasz albo inne tematy. Spokojnie po tym tez przychodzi depresyjna wielka skocznia i polecisz oj daleko

Gość gość
Probowalyscie terapii? Hmmm ja kiedys tak ale wydawalo mi sie ze nic mi to nie pomoze i przerwalam.z tego co wiem ludzie byli zadowoleni....ja to nie mam ochot z lozka wstac,umyc sie,ubrac,nie mam sil na to.tez nic mnie nie cieszy,faceta mam ale sie zastanawiam czy ma to sens.i tak tkwie w tym gownie i czasem zapijam depreche zeby tylko spac,spac i spac.

Gość gość
dlaczego moje plany na życie nazywasz debilizmem wtórnym albo ignorancją? formułujesz opinię na podstawie jednej wypowiedzi a tak naprawdę nie wiesz przez co przeszłam w życiu.

Gość Leniwy Sqrwiel
Dobra albo się wieszasz albo przestan nudzić i 🖐️

Gość gość
Wiesz gdzie leży twój problem, autorko? W tym, że masz się za lepszą od wszystkich. Myślisz, że tylko ty jesteś taka delikatna, że tylko ty masz ciężko, że ciebie spotykają złe rzeczy. Że jesteś wyjątkowa. Prawda jest taka, że dla każdego życie bywa niesprawiedliwe, ale ludzie z tego wychodzą. Dają sobie z tym radę. Walczą. Ty po prostu jesteś na tyle słaba, że nie potrafisz sobie z tym poradzić. Nie ma w tym nic wyjątkowego.

Gość motyw złego snu
gościu , ja nie do ciebie o tym debilizmie i iignorancji ,piłam do adminów za /k/r/u/c/h/ą ( delikatną) psyche :)

Gość motyw złego snu
no wtłaśnie SŁABA - to właściwe okreslenie , i to wręcz fizycznie ,tylko bym spała ,z resztą leki tak działają ,a bez leków nie mam sił iść do wc

Gość gość
Mam to samo... 23 lata i nic w zyciu nie mam, nic nie osiagnelam. Brak pracy, pieniedzy... Kilkuletnia dziura w CV, bo boje sie nawet z domu wychodzic po traumatycznych przezyciach. Czuje sie jak zero, nikt... Nic nie znacze. Czasami wolalabym, zeby wcale nie bylo mnie na tym swiecie. Nie mam pomyslu na siebie, perspektyw... Kompletnie nic... Trace mlodosc przez ta okropna chorobe... Mam serdecznie dosc...

Gość motyw złego snu
to wy jeszcze młodziutkie jestescie , u mnie już trójka z przodu :) Idzcie dziewczyny do psychiatry ,może dla was jest jeszcze szansa. Psychoterapia mnie też nie pomagała , stracony czas ,kasa i morze łez.