Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uważam że wódka w Biedronce jest oszukana

Polecane posty

Gość gość

Ostatnio piliśmy wódkę Żubrówkę w gronie 4 znajomych. Moja koleżanka dostała strasznych plam na twarzy i szyi. Dosłownie po pół godzinie od wypicia (nie rumieńce a nieregularne krwistobordowe plamy). Druga dostała okropnej wysypki na rękach (takie bąble i czerwona kaszka). Mój kolega po dwóch szotach zwymiotował a nigdy mu się to nie zdarza. Mi napuchły usta i trochę twarz. Wiele razy piłam wódkę i nic mi się nie działo. Uważam, że to wina tej konretnej z Biedornki. Bo nic innego wspólnie nie jedliśmy co mogło by nas uczulić. Ja piłam czystą. Koleżanka popijała hortexem a kolega pepsi. Więc to na pewno nie wina popity. Masakra.

Gość gość
może ktoś puścił trującego bąka

Gość gość
Przestańcie. Dobrze że nie wypiliśmy jej więcej bo nie wiem jakby to się skończyło. Ja jestem straszną alergiczką i po niewielkiej ilości juz mi spuchły usta i język! Od razu piłam wapno. Ale reszta tez nie lepiej. Te plamy na twarzy u jednej kolezanki były straszne a wysypka na ciele drugiej też niepokojąca.

Gość gość
jakoś ja pije i nic mi nie jest, tak samo jak miliony ludzi, wiesz jaka byłaby afera? pewnie skutki są od czegoś innego

Gość gość
Trzeba bylo skontaktowac sie z producentem, dac im probke i szarpac zadoscuczynienie, a jak by nie chcieli placic to reszte alko do sanepidu, z namiarami sklepu. Mysle ze zeby wykluczyc ze to ey zanieczysciliscie alkohol musieliby wycofac cala partie i dopiero badac:p

Gość gość
My tez kupilismy wodke z Biedry nie pierwszy raz Ale wtedy cała naszą czwórkę uczuliło. Szkoda, że nie daliśmy próbki do badania.

Gość gość
Powinni zamknąć bidronkę, to są straszne sklepy.