Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Myrsini

Sąsiad POLICJANT najpierw groził a teraz podrywa O CO MU CHODZI

Polecane posty

Gość gość
autorka chyba oczekiwała rad jak go zdobyć, na inne sie obraża jak dzieciak :O rzeczywiscie mega głupia jest skoro rozważa cokolwiek z pajacem, który jej wygrażał :O potem sie dziwić, że o Polkach jest opinia, że są łatwe :O:O:O oblesna jesteś autorko

Gość Myrsini
No jasne wy już najlepiej wiecie jakimi facetami są południowce. Zresztą nienawidzę generalizowania!! Mam 23 lata więc bez przesady, ze 12 lat róznicy to aż tak dużo. Bardziej nie wyobrażam sobie mieć coś wspólnego z małolatem czyt. 18-25 lat :D

Gość Myrsini
No jasne wy już najlepiej wiecie jakimi facetami są południowce. Zresztą nienawidzę generalizowania!! Mam 23 lata więc bez przesady, ze 12 lat róznicy to aż tak dużo. Bardziej nie wyobrażam sobie mieć coś wspólnego z małolatem czyt. 18-25 lat :D

Gość gość
Masz 23 lata, ale rozum 12 latki. Myslisz, ze na kafeterii przesiaduja policjanci gotowi udzielic ci porad jak podrywac policjantow? buhahaah nie osmieszaj sie nawet.....

Gość gość
Autorko:) Panem policjantem nie jestem ale facetem tak ;) i napiszę Ci tylko że takie zachowanie u męzczyzny to nic innego jak zawód miłosny lub odrzucone zaloty ;) Nie wiem może na samym początku całkiem nieświadomie go odrzuciłaś i on swoją "władzą" pokazał kto tu rządzi :) Samo to nachodzenie dwóch lasek jest podejrzane. Czy nie było tak że jego pierwsza wizyta w waszym mieszkaniu była na spokojnie? A chociażby mniej się awanturował a bardziej rozmawiał? Może miał nadzieję że go zaprosisz do środka a tu takie niedostępne. Swoją drogą policjanci to trudni partnerzy oczywiście są wyjątki.A wiesz może z jakiego powodu rozstał się z żoną?

Gość Myrsini
jak mnie pamięć nie myli to przyszedł pierwszy raz do nas dwa tygodnie po przeprowadzce i ...fakt był spokojniejszy ;) Ale nie dawał do zrozumienia, że coś chce :P a ja z nim normalnie starałam się porozmawiać .Był środek lata-upał więc przywitałam go w drzwiach w krótkich szortach i kusej bluzeczce bo co miałam owinąć się prześcieradłem :P Dzisiaj znowu było-witaj- :) Uśmiechnęłam się i on odpowiedział uśmiechem :) Uhhh Coraz bardziej mi się podoba ten pan :) szkoda tylko, że na początku zachowywał się jak kretyn :/ Dzięki za odpowiedz gościu z 13:45 :) Pozdrawiam

Gość gość
Boze, te smarkule robia sie coraz glupsze... :o (autorki tematu sie to tyczy oczywiscie).

Gość Myrsini
Nie jestem dziw*ą by dawać dupki napalonemu gliniarzowi :D :) Zaprosił mnie dzisiaj na kawę i ewentualnie po tym można działać :D

Gość Myrsini
Nie jestem dziw*ą by dawać dupki napalonemu gliniarzowi :D :) Zaprosił mnie dzisiaj na kawę i ewentualnie po tym można działać :D

Gość Myrsini
:D zle się wyraziłam :) Chodziło mi, że seks pojawi się tylko po blizszym poznaniu się

Gość Myrsini
fakt, był chamski i bardzo wkur*iający ale zmienił się :)

Gość gość
Autorko nawet nie zdajesz sobie sprawy z tego ze brzmisz jak typowa d****** :o ten facet pewnie to wyczul i dlatego taka zmiana frontu. No coz, latwa jestes i chetna, zaliczy ciebie i pojdzie szukac kolejnej glupiej :D

Gość Myrsini
No i spotkalismy sie na popołudniowej kawie i o dziwo nie w******* mnie jak większośc od razu zaklada co mu w głowie siedzi. Pogadaliśmy i wrócilismy do domu .Na weekend kolejne spotkanko i szczerze to licze na coś więcej bo ciacho z niego że aż strach mmmmmmmmmmmmmmmmniammmmm :)

Gość Myrsini
Oczywiście, że przeprosił :) i jeszcze dostałam buziaka na zgodę ;) Nie usnę dzisiaj a już przed północą aaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!

Gość gość
całowałas sie z nim na pierwszym spotkaniu ?

Gość gość
całowałas sie z nim na pierwszym spotkaniu ?

Gość Myrsini
Nie mozna nazwać tego całowaniem ale bardziej to był taki soczysty pocałunek ;) ps.zapomniałam o tym watku a mam tyle do opowiadania ... wszystko super ale tylko straszny zazdrośnik z niego :/ Czy wszyscy policjanci tacy są?